3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Banking & Servicii financiare – Raiffeisen Bank o nominalizează pe Alina Rus pentru poziţia de CFO şi membru în conducerea executivă a băncii, în locul lui Mihai Ion. Nominalizarea trebuie aprobată de BNR – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Alina Rus face parte din echipa Raiffeisen Bank de aproape 20 de ani si a acumulat o experienta vasta in managementul riscului de credit pentru IMM-uri şi corporaţii, in coordonarea si transformarea proceselor de creditare, precum şi in domeniul reglementarilor din aria ei de expertiza...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank o nominalizează pe Alina Rus pentru conducerea Diviziei de Control Financiar şi Contabilitate (CFO) din cadrul băncii. Nominalizarea va deveni oficială după aprobarea BNR.

Până în prezent CFO al băncii a fost Mihail Ion, care va prelua o altă divizie a băncii, Piete de Capital, Servicii Bancare de Investiţii şi Planificare Financiară Personală, după autorizarea de către BNR.

“Ma bucur ca Alina completeaza echipa noastra de conducere executiva si sunt sigur ca o sa-si aduca o contributie semnificativa. A demonstrat abilitaţi deosebite ca leader si intelege foarte bine nevoile bancii. Ne asteapta o perioada provocatoare si interesanta in care vom contribui cu totii la transformarea si succesul nostru ca organizatie” a spus Zdenek Romanek, Presedinte si CEO Raiffeisen Bank 

In acest moment conducerea executiva Raiffeisen Bank este formata din sapte membri: Zdenek Romanek – Presedinte & CEO, Cristian Sporis – Vicepresedinte Corporatii, Vladimir Kalinov – Vicepresedinte Retail, Mircea Busuioceanu – Vicepresedinte Risc (CRO), Bogdan Popa, Vicepresedinte Operatiuni si IT (COO), Mihail Ion – Vicepresedinte Piete de Capital, Servicii Bancare de Investitii si Planificare Financiara Personala si Alina Rus care se alatura de astazi ca Vicepresedinte si CFO. Mihai si Alina sunt in curs de autorizare de catre BNR.  

Alina Rus face parte din echipa Raiffeisen Bank de aproape 20 de ani si a acumulat o experienta vasta in managementul riscului de credit pentru IMM-uri şi corporaţii, in coordonarea si transformarea proceselor de creditare, precum şi in domeniul reglementarilor din aria ei de expertiza. Din 2015 pana in prezent Alina a condus activitatile de management al riscului de credit pentru IMM si Corporatii.  

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!