3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Să ne amuzăm cu analiştii. Florian Libocor, economistul-şef al BRD, vede acum o creştere a PIB-ului de 6%-8% în 2021, după ce la începutul anului prognoza 1,4% – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Florian Libocor, membru fonda tor al Asociaţiei Analiştilor Finan ciar-Bancari din România (AAFBR) şi economist-şef BRD, este de părere că PIB va rămâne în zona pozitivă şi estimează acum un avans al PIB între 6% şi 8%... ♦ Ionuţ Dumitru, economist-şef Raiffeisen: Probabil vom închide anul cu o creştere economcă de peste 7%, noi am estimat-o la 7,5% ♦ Florian Libocor, economist-şef BRD: Acum lucrurile sunt mixte şi cred că creşterea PIB va fi între 6% şi 8%, depinde de rezultatul din următoarele zile ♦ Adrian Codirlaşu, vicepreşedinte CFA România: Creşterea PIB cred ca va fi consistentă, în jur de 7%... Cu toate aces tea, unii economişti aveau la înce putul anului prognoze mult mai pesi miste, Florian Libocor, economistul-şef al BRD, de exemplu, susţinând la începutul acestui an că PIB-ul va înregistrat o creştere de doar 1,4% în acest an..

Ionuţ Dumitru, economist-şef Raiffeisen: Probabil vom închide anul cu o creştere economcă de peste 7%, noi am estimat-o la 7,5% Florian Libocor, economist-şef BRD: Acum lucrurile sunt mixte şi cred că creşterea PIB va fi între 6% şi 8%, depinde de rezultatul din următoarele zile Adrian Codirlaşu, vicepreşedinte CFA România: Creşterea PIB cred ca va fi consistentă, în jur de 7%. Va decelera în anul următor undeva la 4%.

Analiştii susţin acum că România va înre­gis­tra o creştere econo­mi­că în jurul a 7%, poa­te chiar mai mare la finalul anului 2021. Cu toate aces­tea, unii economişti aveau la înce­putul anului prognoze mult mai pesi­miste, Florian Libocor, economistul-şef al BRD, de exemplu, susţinând la începutul acestui an că PIB-ul va înregistrat o creştere de doar 1,4% în acest an.

Florian Libocor, membru fonda­tor al Asociaţiei Analiştilor Finan­ciar-Bancari din România (AAFBR) şi economist-şef BRD, este de părere că PIB va rămâne în zona pozitivă şi estimează acum un avans al PIB între 6% şi 8%, faţă de aşteptările ante­rioa­re de acum un an sau doi, când acest an era prognozat ca fiind un an de creştere modestă sau chiar contracţie.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!