19.5 C
București
marți, octombrie 3, 2023

Banking & Servicii financiare – Schimbare la conducerea UniCredit Bank România: Răsvan Radu îşi va încheia mandatul de CEO după 18 ani, iar conducerea băncii va fi preluată de către Septimiu Postelnicu, care în prezent este prim-vicepreşedinte executiv al UniCredit BullBank – Bulgaria – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În noul său rol, Răsvan Radu va fi responsabil cu implementarea proiectelor complexe cu perspectivă şi impact regionale menite să contribuie la planurile de creştere şi la crearea de valoare în toate geografiile în care Grupul UniCredit este prezent...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

Răsvan Radu îşi va încheia mandatul de CEO şi preşedinte al Directoratului UniCredit Bank şi îşi va continua cariera profesională în cadrul UniCredit Group, unde va coordona implementarea proiectelor strategice pentru Europa Centrală şi Europa de Est.

Septimiu Postelnicu, în prezent prim-vicepreşedinte executiv al UniCredit Bulbank, Bulgaria a fost desemnat ca succesor pentru rolul de CEO şi preşedinte al Directoratului UniCredit Bank în România.

Răsvan Radu continuă să îşi exercite mandatul la conducerea activităţilor financiare ale Grupului UniCredit în România în perioada următoare, până la finalizarea procesului de aprobare prealabilă a succesorului desemnat, ce urmează să fie desfăşurat de către BNR.

„După aproape două decenii la conducerea activităţilor financiare ale grupului UniCredit în România, sunt bucuros să continui să îmi dezvolt cariera şi să mă implic în coordonarea proiectelor strategice ale Grupului, cu o perspectivă extinsă asupra a două regiuni – Europa Centrală şi Europa de Est. Sunt mândru şi recunoscător pentru misiunea pe care am îndeplinit-o în timpul mandatului meu în cadrul UniCredit Bank, aceea de a contribui la construirea unei bănci solide, cu o poziţie de top şi bună reputaţie în piaţă, şi la creşterea unor generaţii de lideri şi a unor echipe de experţi cu rezultate remarcabile, urmărind mereu să dau un sens misiunii oamenilor din jurul meu. Împreună cu echipa de management şi cu echipa de profesionişti ce reprezintă, de fapt, UniCredit Bank, îl felicit pe Septimiu pentru noul său rol de CEO desemnat al UniCredit Bank şi sunt încrezător că buna sa cunoaştere atât a activităţii noastre cât şi a mediului de afaceri local va contribui la realizarea în continuare a ambiţiei noastre, aceea de a ne deservi cât mai bine clienţii şi comunităţile din care facem parte”, a declarat Răsvan Radu.

În noul său rol, Răsvan Radu va fi responsabil cu implementarea proiectelor complexe cu perspectivă şi impact regionale menite să contribuie la planurile de creştere şi la crearea de valoare în toate geografiile în care Grupul UniCredit este prezent, din Europa Centrală şi Europa de Est,  după cum a a transmis banca.

Septimiu Postelnicu, în prezent prim-vicepreşedinte executiv şi vicepreşedinte al Directoratului în cadrul UniCredit Bulbank, Bulgaria, a fost desemnat ca succesor pentru rolul de CEO şi preşedinte al Directoratului UniCredit Bank. Septimiu Postelnicu va începe să îşi exercite responsabilităţile după primirea aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!