1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Banking & Servicii financiare – Se dau bani pentru români. Termenul pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2022 este 1 septembrie – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Este vorba de programul Start-Up Nation 2022, al cărui termen limită pentru înscriere este de 1 septembrie.

Asta pentru că 1 septembrie este termenul limită pentru înscrierea în cadrul celei de-a treia ediții a programului Start-up Nation.

Astfel, antreprenorii care doresc să obțină o finanțare de până la 200.000 lei mai au la dispoziție doar 9 zile pentru a se înscrie în cadrul programului Start-Up Nation 2022.

Se dau bani pentru români. Toți cei interesați mai au la dispoziție doar câteva zile. Asta pentru că 1 septembrie este termenul limită pentru înscrierea în cadrul celei de-a treia ediții a programului Start-up Nation.

Astfel, antreprenorii care doresc să obțină o finanțare de până la 200.000 lei mai au la dispoziție doar 9 zile pentru a se înscrie în cadrul programului Start-Up Nation 2022. Termenul limită este 01 septembrie, ora 20:00.

Înscrierile se fac exclusiv online, pe granturi.imm.gov.ro! Aplicanții cu profilul, user și parolă generate, vor putea completa, semna electronic, încărca și ulterior transmite formularul de înscriere.

Detalii importante oferite de Ministerul Antreprenorialului și Turismului

Ministerul Antreprenorialului și Turismului a ținut să atragă atenția asupra unui aspect cheie.

„Foarte important: vă amintim că în cadrul celei de-a treia ediții a programului există, în premieră, doi piloni! Este vorba despre Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora. Astfel, antreprenorii români stabiliți în țară, cât și cei plecați peste hotare, dar care doresc să se întoarcă acasă pentru a investi într-o afacere, au posibilitatea de a obține finanțare!”, a arătat instituția într-un comunicat de presă.

Până la acest moment, 6.461 de antreprenori s-au înscris pentru Pilonul I (Start-Up Nation România) și 212 pentru Pilonul II (Start-Up Nation Diaspora).

Puteți afla mai multe informații de aici: https://bit.ly/3PJGlRF sau apelând la numărul de call center 0219059!

Românii din țară și din afara granițelor, încurajați să-și deschidă o afacere

Trebuie spus că cea de-a treia ediție a programului Start-Up Nation a fost lansată marți, 19 iulie, la ora 10.00, pe platforma granturi.imm.gov.ro. În cadrul etapei de înscriere pentru cei doi piloni, respectiv Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora, aplicanții, cu profilul, user și parola generate, vor completa, semna electronic, încărca și transmite formularul electronic de înscriere.

Aplicația electronică va fi deschisă timp de 30 de zile lucrătoare, până pe 01 septembrie, ora 20:00 a ultimei zi de înscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.

Amintim că pe 5 august, Guvernul ar putea suplimenta bugetul de 520 de milioane de lei deja alocat Programului Start-Up Nation, astfel încât antreprenorii să aibă un sprijin suplimentar pentru a investi în România. Atunci, premierul Nicolae Ciucă a arătat că Executivul susține spiritul antreprenorial și inițiativa privată și îi încurajează pe românii din țară și din afara granițelor să-și deschidă o afacere în România.

Programul Start-Up Nation este o oportunitate

Nicolae Ciucă a explicat că programul Start-Up Nation este o oportunitate, care răspunde realităților economice și sociale.

„Am creat un pilon distinct pentru românii din diaspora, care își pot valorifica expertiza și creativitate în țară. Asemenea cetățenilor din țară, ei pot beneficia de o sumă de bani de până la 200.000 de lei fonduri nerambursabile pentru înființarea unui proiect de business aici, acasă.

Obiectivele programului sunt corelate cu economia viitorului. Alături de stimularea înființării și dezvoltării IMM-urilor, îmbunătățirea performanțelor economice ale acestora și crearea de noi locuri de muncă, urmărim și susținerea inovării și a pregătirii antreprenoriale”, a declarat, la acel moment, Nicolae Ciucă.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!