19.7 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Banking & Servicii financiare – Sectorul 1 are buget. Clotilde Armand: A fost aprobat cu întârziere de două luni – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Printre sumele prevăzute pentru investiții se numără: aproape 400 de milioane de lei pentru reabilitări de monumente istorice aproape 60 de milioane de lei pentru realizarea de parcări subterane și supraterane aproape 40 de milioane de lei pentru reabilitarea de clădiri în degradare din Sectorul 1 aproximativ 35 de milioane de lei pentru modernizarea mai multor unități de învățământ Clotilde Armand: Autoritatea locală dă drumul la investiții istorice După adoptarea bugetului...

”Avem multe priorităţi, vă spun doar că sunt străzi care nu au văzut asfaltul din 2008 şi avem mai multe unităţi de învăţământ supraaglomerate, aici vom extinde ce vom putea şi vom construi, acestea sunt doar o parte dintre priorităţi”, a mai spus Clotilde Armand.

Cheltuielile bugetului general centralizat al Sectorului 1 va fi de 1,8 miliarde de lei în acest an, în timp ce veniturile se vor ridica la aproximativ 1,4 miliarde de lei. Diferența este reprezentată de excedentul anului trecut.

Proiectul de hotărâre de vineri, a fost adoptat de către Consiliul local cu 15 voturi ”pentru” și 9 voturi ”împotrivă”.

De asemenea, proiectul de hotărâre prevede ca, din totalul cheltuielilor de 1,8 miliarde de lei, 432 de milioane de lei sunt alocați pentru investiții, iar restul reprezintă cheltuieli curente de funcționare.

Printre sumele prevăzute pentru investiții se numără:

  • aproape 400 de milioane de lei pentru reabilitări de monumente istorice
  • aproape 60 de milioane de lei pentru realizarea de parcări subterane și supraterane
  • aproape 40 de milioane de lei pentru reabilitarea de clădiri în degradare din Sectorul 1
  • aproximativ 35 de milioane de lei pentru modernizarea mai multor unități de învățământ

Clotilde Armand: Autoritatea locală dă drumul la investiții istorice

După adoptarea bugetului, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care spune că autoritatea locală dă drumul la investiții uriașe.

”Avem multe programe şi proiecte care aşteptau, de două luni, acest vot. Mergem pe mai multe paliere cu investiţiile: şcoli şi grădiniţe, spitale, infrastructură, mediu şi digitalizare”, spune Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a adăugat că lista priorităților este lungă, subliniind că există străzi care nu au mai fost asfaltate din anul 2008.

”Avem multe priorităţi, vă spun doar că sunt străzi care nu au văzut asfaltul din 2008 şi avem mai multe unităţi de învăţământ supraaglomerate, aici vom extinde ce vom putea şi vom construi, acestea sunt doar o parte dintre priorităţi”, a mai spus Clotilde Armand.

În mesajul publicat pe pagina de socializare, Clotilde Armand a spus că bugetul a fost aprobat cu o întârziere de două luni, dar speră ca la finalul anului să fie racordate peste două mii de apartamente la programul ”Termoficare de la soare”.

”Deşi bugetul a fost aprobat cu întârziere de două luni, vrem ca la finalul anului să racordăm peste 2.000 de apartamente în programul ‘Termoficare de la soare’. Anul acesta începem reamenajarea şi modernizarea marilor parcuri aflate în administraţia noastră”, a fost mesajul primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!