2.9 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani au fost cotate la finalul săptămânii la o rată de referinţă de 5,02% pe piaţa secundară, în creştere uşoară faţă de 5,01% joi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani, în lei, au fost cotate vineri la o rată de referinţă de 5,02% pe piaţa secundară, în creştere uşoară faţă de nivelul de joi, când au fost cotate la 5,01%... La titlurile de stat pe 6 luni, în lei, dobânda a crescut vineri la 3,41%, faţă de 3,36% joi, iar la cele cu scadenţa la 3 ani, în lei, rata a urcat la nivelul de 4,25%, faţă de cel de 4,22% înregistrat joi..

Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani, în lei, au fost cotate vineri la o rată de referinţă de 5,02% pe piaţa secundară, în creştere uşoară faţă de nivelul de joi, când au fost cotate la 5,01%.

În prima săptămână din noiembrie, indicele a oscilat între 5,01% şi 5,05%, arată datele BNR.

În cursul zilei de joi, 4 noiembrie, au fost tranzacţionate 136 titluri denominate în lei, cu un volum total de 1,11 mld. lei, şi 4 titluri în euro, cu o valoare de 15,3 mil. euro.

La titlurile de stat pe 6 luni, în lei,  dobânda a crescut vineri la 3,41%, faţă de 3,36% joi, iar la cele cu scadenţa la 3 ani, în lei, rata a urcat la nivelul de 4,25%, faţă de cel de 4,22% înregistrat joi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!