3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani au fost cotate la o rată de 5,05% pe piaţa secundară, în creştere – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani au fost cotate miercuri la o rată de referinţă de 5,05% pe piaţa secundară, în creştere faţă de nivelul de ieri, când au fost cotate la 5,02%... La titlurile de stat pe 6 luni dobânda a crescut miercuri la 3,17%, faţă de 3,16% marţi, iar la cele cu scadenţa la 3 ani rata s-a menţinut la un nivelul de 4,16%.

Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani au fost cotate miercuri la o rată de referinţă de 5,05% pe piaţa secundară, în creştere faţă de nivelul de ieri, când au fost cotate la 5,02%.

În ultimele două săptămâni, indicele a oscilat între 4,95% şi 4,92%, după ce, pe 20 octombrie, fusese cotat la 5,06%, arată datele BNR.

În cursul zilei de marţi, 2 noiembrie, au fost tranzacţionate 317 titluri denominate în lei, cu un volum total de 864,4 mil. lei, şi 4 titluri în euro, cu o valoare de 13,4  mil. euro.

La titlurile de stat pe 6 luni dobânda a crescut miercuri la 3,17%, faţă de 3,16% marţi, iar la cele cu scadenţa la 3 ani rata s-a menţinut la un nivelul de 4,16%, asemănător celui înregistrat marţi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!