3.3 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Banking & Servicii financiare – Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani au fost cotate marţi la o rată de referinţă de 5,02% pe piaţa secundară, în creştere uşoară faţă de nivelul de ieri, când au trecut din nou pragul de 5% – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani au fost cotate marţi la o rată de referinţă de 5,02% pe piaţa secundară, în creştere uşoară faţă de nivelul de ieri... La titlurile de stat pe 6 luni dobânda a crescut marţi la 3,16%, faţă de 3,14% luni, iar la cele cu scadenţa la 3 ani rata s-a majorat la 4,16%, faţă de 4,15% cât a fost cotaţia ieri..

Titlurile de stat cu scadenţa la 10 ani au fost cotate marţi la o rată de referinţă de 5,02% pe piaţa secundară, în creştere uşoară faţă de nivelul de ieri,  când au trecut din nou pragul de 5%.

În ultimele două săptămâni, indicele a oscilat între 4,95% şi 4,92%, după ce, pe 20 octombrie, fusese cotat la 5,06%, arată datele BNR.

În cursul zilei de luni, 1 noiembrie, au fost tranzacţionate 489 titluri denominate în lei, cu un volum total de 1,3 mld. lei, şi 7 titluri în euro, cu o valoare de 25,8  mil. euro.

La titlurile de stat pe 6 luni dobânda a crescut marţi la 3,16%, faţă de 3,14% luni, iar la cele cu scadenţa la 3 ani rata s-a majorat la 4,16%, faţă de 4,15% cât a fost cotaţia ieri.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!