3.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Tranzacţie DEALS la Banca Transilvania: 10 milioane de acţiuni merg la alt investitor în schimbul a 25,3 milioane de lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Marţi la ora 14.22, în sistemul Bursei de Valori Bucureşti a fost înregistrată o tranzacţie tip DEALS cu un număr de 10 milioane de acţiuni ale Băncii Transilvania (simbol bursier TLV)... Cea mai mare instituţie de credit după active de pe piaţa bancară românească, Banca Transilvania a obţinut după primul semestru din 2021 un profit net de 901 mil..

Marţi la ora 14.22, în sistemul Bursei de Valori Bucureşti a fost înregistrată o tranzacţie tip DEALS cu un număr de 10 milioane de acţiuni ale Băncii Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare instituţie de credit din România, care s-a ridicat la 25,3 milioane de lei, potrivit datelor BVB.

Calculele realizate de ZF arată că pachetul schimbat de investitori reprezintă 0,16% din totalul acţiunilor băncii de la Cluj.

Tranzacţia a fost realizată la un preţ de 2,53 de lei pe unitate, cu 0,78% mai mic faţă de cel din şedinţa anterioară.

Banca Transilvania are 16,1 miliarde de lei capitalizare după ce acţiunile s-au apreciat cu 24,2% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 1,8 miliarde de lei, arată datele BVB.

Cea mai mare instituţie de credit după active de pe piaţa bancară românească, Banca Transilvania a obţinut după primul semestru din 2021 un profit net de 901 mil. lei, în creştere cu 48,3% comparativ cu câştigul din S1/2020, perioadă marcată puternic de pandemia COVID-19.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!