2.9 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru clienţi persoane fizice – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... De acum, clienţii persoane fizice cu vârste peste 18 ani, titulari de cont, care deţin un cont curent în lei şi/sau euro la UniCredit Bank, îşi pot emite instant un card de debit virtual direct din aplicaţia Mobile Banking, beneficiind astfel de o soluţie mai simplă şi mai comodă de a intra în posesia instrumentului de plată dorit, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la bancă... Pentru plăţile la punctele de vânzare (POS), cardurile virtuale pot fi folosite prin înrolarea în wallet/portofelul virtual Apple Pay sau Google Pay de pe telefon, în timp ce în cazul tranzacţiilor pe internet modul de utilizare este absolut similar cardurilor obişnuite (cu suport fizic).

UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru persoane fizice, ce pot fi emise instant din aplicaţia Mobile Banking. Cele două carduri de debit virtuale disponibile în oferta băncii sunt Visa Classic şi Visa Gold.

De acum, clienţii persoane fizice cu vârste peste 18 ani, titulari de cont, care deţin un cont curent în lei şi/sau euro la UniCredit Bank, îşi pot emite instant un card de debit virtual direct din aplicaţia Mobile Banking, beneficiind astfel de o soluţie mai simplă şi mai comodă de a intra în posesia instrumentului de plată dorit, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la bancă. Pentru plăţile la punctele de vânzare (POS), cardurile virtuale pot fi folosite prin înrolarea în wallet/portofelul virtual Apple Pay sau Google Pay de pe telefon, în timp ce în cazul tranzacţiilor pe internet modul de utilizare este absolut similar cardurilor obişnuite (cu suport fizic), folosind informaţiile generate în aplicaţia Mobile Banking.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!