3.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – UniCredit vinde anul viitor acţiunile pe care le mai deţinea la Yapi Kredi Bank din Turcia – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... UniCredit SpA a informat că până în martie 2022 va vinde restul participaţiei de 20% pe care îl deţine la Yapi Kredi Bank, în condiţiile în care banca italiană îşi reduce expunerea la al treilea mare creditor din Turcia.

UniCredit SpA a informat că până în martie 2022 va vinde restul participaţiei de 20% pe care îl deţine la Yapi Kredi Bank, în condiţiile în care banca italiană îşi reduce expunerea la al treilea mare creditor din Turcia, în cadrul planului strategic de optimizare de alocare a activelor, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Conform acordului, Koc Holding din Turcia va achiziţiona 18% din acţiunile Yapi Kredi cu 0,3 miliarde de euro, a informat al doilea mare grup bancar italian.

Tranzacţia, care ar urma să aibă loc în primul trimestru din 2022, vine după acordul semnat în 2019 de Koc Holding şi UniCredit privind Yapi Kredi. Restul de 2% din acţiuni ar urma să fie vândut pe piaţă, a informat Unicredit.

UniCredit lucrează la un nou plan de afaceri, aşteptat în noiembrie, sub conducerea noului director general Andrea Orcel.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o reţea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienţi.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!