24.2 C
București
duminică, august 14, 2022

Banking & Servicii financiare – URBB, producătorul berii Tuborg, a contractat un credit de peste 20 mil. euro de la ING Bank care va merge în refinanţarea creditelor existente şi implementarea unor proiecte sustenabile în fabrica din Pantelimon – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

United Romanian Breweries Bereprod, producătorul berilor Tuborg, SKOL şi Carlsberg, a obţinut de la ING Bank România un credit de peste 20 de milioane de euro necesar pentru refinanţarea creditelor existente şi finanţarea unor noi proiecte sustenabile.

Fabrica Tuborg reprezintă primul proiect greenfield al unei companii din Europa de Est, în care s-au implicat exclusiv resurse umane şi materiale locale, contribuind astfel la susţinerea economiei româneşti.

United Romanian Breweries Bereprod, producătorul berilor Tuborg, SKOL şi Carlsberg, a obţinut de la ING Bank România un credit de peste 20 de milioane de euro necesar pentru refinanţarea creditelor existente şi finanţarea unor noi proiecte sustenabile.

Investiţiile sunt direcţionate către fabrica Tuborg din Pantelimon (jud. Ilfov), şi vizează extinderea capacităţii staţiei de tratare a apei uzate, precum şi noi tehnologii pentru eficientizarea procesului de producţie, cu beneficii directe asupra calităţii produselor şi a activităţii din berărie, arată informaţiile transmise joi de ING, singura bancă creditoare din acest împrumut.

„Creditul recent încheiat se înscrie în linia priorităţilor noastre strategice, de a investi în parteneriate pe termen lung şi de a ne susţine clienţii care fac eforturi reale pentru a implementa proiecte sustenabile în România şi pentru a-şi diminua amprenta de carbon.”, spune Ioana Marcu, Sustainability Champion în divizia Wholesale Banking, ING Bank România.

Fabrica Tuborg reprezintă primul proiect greenfield al unei companii din Europa de Est, în care s-au implicat exclusiv resurse umane şi materiale locale, contribuind astfel la susţinerea economiei româneşti. În întreaga sa perioadă de activitate, compania a contribuit la sprijinirea economiei din România prin investiţii totale de peste 220 de milioane de euro.

„Am găsit alături de ING Bank soluţiile optime, care ne ajută să investim mai departe în fabrica Tuborg şi în produsele din portofoliu”, spune Maria Dragoste, Vicepreşedinte Financiar URBB (Tuborg România).

Tuborg România este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală, cu o echipă formată din 750 de angajaţi şi un portofoliu care include  mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby şi Granini, pe piaţa băuturilor răcoritoare.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!