1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Banking & Servicii financiare – Venituri de 29 mil. euro pentru Intesa Sanpaolo România în 9 luni din 2021, în scădere cu 5,2%. Banca a raportat pierdere de 1 mil. euro. Soldul creditelor Intesa Sanpaolo România a fost în 9 luni din 2021 de 900 mil. euro, în creştere cu 12,5% – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Pe de altă parte, banca şi-a majorat cheltuielile operaţionale cu 4% faţă de nivelul din primele nouă luni din 2020, până la 22 mil... Intesa Sanpaolo România, subsidiara locală a gru pului bancar italian cu acelaşi nume, a raportat pentru pri me le nouă luni din 2021 venituri operaţionale de 29 mil... Intesa Sanpaolo România a ajuns după primele nouă luni din 2021 la o pierdere netă de 1 mil..

♦ Depozitele atrase de bancă au urcat cu 11,1% faţă de nivelul din 9 luni din 2020, până la 1 mld. euro. 

Intesa Sanpaolo România, subsidiara locală a gru­pului bancar italian cu acelaşi nume, a raportat pentru pri­me­le nouă luni din 2021 venituri operaţionale de 29 mil. eu­ro, în scădere cu 5,2% faţă de nivelul din aceeaşi pe­rioa­dă din 2020, după cum reiese din datele publicate la Milano.

Pe de altă parte, banca şi-a majorat cheltuielile operaţionale cu 4% faţă de nivelul din primele nouă luni din 2020, până la 22 mil. euro.

Intesa Sanpaolo România a ajuns după primele nouă luni din 2021 la o pierdere netă de 1 mil. euro, însă decli­nul s-a temperat după ce la finalul primu­lui se­mes­tru din acest an pier­derea era de 7 mil. euro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!