5.8 C
București
marți, ianuarie 18, 2022

Banking & Servicii financiare – Veste fabuloasă pentru toată România! A venit de la Guvern chiar azi, 26 noiembrie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Este primul semn că Ministerul Finanțelor devine o instituție a soluțiilor” Adrian Câciu a afirmat că Ministerul Finanțelor se schimbă treptat dintr-un „minister-problemă, care spune mereu: Nu am bani.” într-o instituție care oferă soluții problemelor actuale... „Toți banii de salarii sunt asigurați” Noul ministru al Finanțelor a asigurat, vineri, cetățenii din țară că, în acest moment, „banii de pensii sunt prevazuți în totalitate în buget... Toți banii de salarii sunt asigurați.” „Rectificarea de azi ne arată niște carențe structurale în modul în care proiecțiile bugetare se fac în România pentru că ajungem în ultima lună a anului să trebuiască să alocăm suplimentari pentru banii de pensii... Este primul semn că Ministerul Finanțelor devine o instituție a soluțiilor, nu un minister-problemă, care spune mereu ‘Nu am bani’.”, a spus Adrian Câciu..

Ministrul Finanțelor din PSD face reproșuri fostei guvernări ce a fost condusă de economistul Florin Cîțu. Acesta critică modul în care a fost realizat bugetul de stat.

În cadrul unei conferințe de presă, Adrian Câciu a declarat că „bugetul pe 2021 l-am găsit cu probleme mari”. Acesta a indicat nereguli la fondurile pentru pensii, salarii și drepturile persoanelor cu handicap.

„Este primul semn că Ministerul Finanțelor devine o instituție a soluțiilor”

Adrian Câciu a afirmat că Ministerul Finanțelor se schimbă treptat dintr-un „minister-problemă, care spune mereu: Nu am bani.” într-o instituție care oferă soluții problemelor actuale.

„Ati observat că în ultimele zile am încercat să ies (la declarații) mai puțin astfel încât să vin cu soluții la dvs. Este primul semn că Ministerul Finanțelor devine o instituție a soluțiilor, nu un minister-problemă, care spune mereu ‘Nu am bani’.”, a spus Adrian Câciu.

„Toți banii de salarii sunt asigurați”

Noul ministru al Finanțelor a asigurat, vineri, cetățenii din țară că, în acest moment, „banii de pensii sunt prevazuți în totalitate în buget. Toate lucrurile s-au echilibrat. Toți banii de salarii sunt asigurați.”

„Rectificarea de azi ne arată niște carențe structurale în modul în care proiecțiile bugetare se fac în România pentru că ajungem în ultima lună a anului să trebuiască să alocăm suplimentari pentru banii de pensii, pentru banii de salarii. Dar cel mai trist, din perspectiva guvernamentală, este că trebuie să luăm bani.

Să luăm bani de la proiectele cu finanțare europeană, să luăm bani de la investiții din motivul simplu că acele investiții au fost trecut doar scriptic în buget. E o lecție pe care o învăț și pe care nu trebuie să o repetăm în 2022.

Ce contează pentru oameni este că banii de pensii sunt prevazuți în totalitate în buget. Era o lipsă la salarii, toate lucrurile s-au echilibrat. Toți banii de salarii sunt asigurați”, a declarat Adrian Câciu, după ce Guvernul a aprobat rectificarea bugetară.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!