27.1 C
București
miercuri, mai 25, 2022

Banking & Servicii financiare – Videoconferinţa Top 1.000 cele mai mari companii din România. Rezerva de oxigen de business. Sergiu Manea, CEO al BCR: Vom susţine antreprenorii din România cu tot ce putem. Trebuie să dezvoltăm în continuare conceptul de gândit şi fabricat în România pentru ca noua generaţie să aibă un context de a rămâne în ţară – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Schimbarea începe cu fiecare dintre companiile noastre, cu fiecare dintre noi, a spus Sergiu Manea, CEO al BCR, a doua cea mai mare bancă din România după active, în cadrul videconferinţei Top 1.000 cele mai mari companii din România.

Executivul român a arătat importanţa educaţiei, inclusiv a celei de business, a celei financiare sau antreprenoriale în construirea unui viitor mai bun pentru România „Avem nevoie de educaţie, de răbdare şi de informare pentru că de multe ori refuzăm să credem că schimbarea începe cu fiecare dintre companiile noastre, cu fiecare dintre noi.

Schimbarea începe cu fiecare dintre companiile noastre, cu fiecare dintre noi, a spus Sergiu Manea, CEO al BCR, a doua cea mai mare bancă din România după active, în cadrul videconferinţei Top 1.000 cele mai mari companii din România. Rezerva de oxigen de business.

Executivul român a arătat importanţa educaţiei, inclusiv a celei de business, a celei financiare sau antreprenoriale în construirea unui viitor mai bun pentru România

„Avem nevoie de educaţie, de răbdare şi de informare pentru că de multe ori refuzăm să credem că schimbarea începe cu fiecare dintre companiile noastre, cu fiecare dintre noi. E nevoie să punem mult accent pe cunoştinţe de educaţie financiară, antreprenorială sau digitală”.

Evenimentul ZF a fost susţinut de Deloitte, Bucharest Real Estate Club, Theda Mar, Impetum Grup, Credit Europe, Philip Morris Romania si REI.

Ce a mai spus Sergiu Manea:

 Acţiunile pe care le considerăm de mică anvergură joacă un rol esenţial, de a libertatea de exprimare şi combaterea dezinformării la promovarea educaţiei pentru sănătate la modul în care acţionăm şi colaborăm.

 Avem nevoie de un change management la nivelul României in care ţinta sa fie cultura pe care o dezvoltăm. Mediul de business e un exemplu

 Aceste 1000 de companii au fost coloana vertebrală care au asigurat rezilienţa economiei României în 2020. Businessurile lor au evoluat în această perioadă de constrângere. Celelalte companii au un teren stabil pentru a propune idei şi a crea impact. Sursele de finanţare la care acestea au acces s-au diversificat: de la finanţare bancară până la programe europene, de la family offices până la interese majore ale companiilor mari de a investi şi a dezvolta inclusiv elemente de inovaţie prin parteneriate cu companii mai mici. Insist pe ideea de educaţie. Noi credem că dacă investim în educaţie şi punem la dispoziţia antreprenorilor educaţie, totul revine în beneficiul modului în care facem business. Credem foarte mult în educaţie, inovaţie, antreprenoriat. Cu orice putem, vom susţine antreprenorii din România. Trebuie să continuăm să contribuim la dezvoltarea conceptului gândit şi fabricat în România pentru ca noua generaţie să aibă un context de a rămâne.

 

 

 

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!