26 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Banking & Servicii financiare – Viitorul competitor Fiverr si Upwork vine din Blockchain? Ce e BH Network si ce promite! – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

În plus, taxele sunt de până la 20 de ori mai mici, comparativ cu cele percepute de platformele de top din FIAT.

În piața crypto, un public sale reprezintă o rundă cu tichete mici de 100-500 de dolari, unde investitorii mici și mijlocii pot cumpăra un tichet care parează un număr specific de monede virtuale ale acelui start-up.

Mai exact, BHero este o platformă de lansare a criptomonedelor construită în rețeaua Elrond. Astfel, BHero devine al doilea launchped românesc de pe blockchain-ul Elrond și primul proiect pe mainnet al hubului BH Network

Platforma este dedicată freelancerilor din domeniul crypto și este similară cu Fiverr sau Upwork. Însă, spre deosebire de cele două platforme. BH Network vine cu o serie de îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește securitatea în tehnologie. În plus, taxele sunt de până la 20 de ori mai mici, comparativ cu cele percepute de platformele de top din FIAT. 

Ce trebuie să știi despre BHero și tokenul BHAT  

BHero este un launchpad care face parte din ecosystemul BH Network, fiind primul realizat de echipa care pregătește un public sale pentru tokenul BHAT. Acesta este al doilea launchpad românesc, după Maiar Launchpad, cu integrare legală KYC și AML la standardele globale, fiind pe deplin acceptat și în Uniunea Europeană

BHero le permite utilizatorilor să acceseze cele mai bune proiecte de criptomonede disponibile pe blockchain-ul Elrond, folosind aplicații precum Maiar App, Ledger sau Elrond Web Wallet.  

Astfel, orice startup sau freelancer care funcționează legal și dorește să adune fonduri în ultima rundă de vânzare publică denumită și public sale, poate completa formularul disponibil pe BHero.com, iar o echipă de oameni cu o experiență vastă în domeniu va studia proiectul. Proiectele care au un fundamental puternic, cu un model de business și economic de viitor își vor putea susține legal public sale-ul.

În piața crypto, un public sale reprezintă o rundă cu tichete mici de 100-500 de dolari, unde investitorii mici și mijlocii pot cumpăra un tichet care parează un număr specific de monede virtuale ale acelui start-up. În acest mod, porțile unui startup se deschid larg către investitori iar capitalul afacerii va crește. 

În plus, investitorii care doresc să cumpere criptomonede o pot face la preț fix. Acesta este un mare avantaj având în vedere că prețurile monedelor listate pe platforme centralizate precum Binance.com sau decentralizate precum Maiar.exchange sunt mereu în schimbare. 

Și pentru că tot vorbeam despre vânzarea de criptomonede, pe BHero.com va avea loc în următoarea perioadă primul public sale pentru tokenul BHAT. Criptomoneda BHAT va guverna si BH Network si BHero si viitorul marketplace pentru freelanceri.

BHAT este token-ul BH Network si BHero, un ESDT de combustibil și de guvernanță pentru proiectul BH Network. Deși Token-ul se numește BHAT, numele nu are vreo legătură cu prenumele hindus sau cu moneda oficială a Thailandei.

Prin urmare, dacă ești pasionat de criptomonede, fii pe fază și află primul când se deschide public sale-ul pentru tokenul BHAT abonându-te la newsletter sau urmărind rețelele de socializare ale BHero:

https://twitter.com/BlackHatNetwork

https://t.me/bhnetwork

https://www.facebook.com/BHNetworkToken

https://www.linkedin.com/company/bhnetwork

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!