2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Volumele de criptomonede tranzacționate pe platformele Saxo Bank au depășit 2,5 miliarde USD – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Saxo Bank a anunțat că selecția sa de produse cripto a depășit o cifră de afaceri de 2,5 miliarde USD pentru anul acesta, ceea ce a determinat brokerul online danez să mărească limitele de poziție și să adauge noi produse cripto ca răspuns la cererea crescută a clienților... Pe măsură ce tot mai mulți investitori privesc activele legate de criptomonede ca o protecție împotriva inflației și o cale de diversificare, suntem încântați să sprijinim clienții noștri cu o gamă largă de produse care oferă acces fiabil... Stanislav Kostyukhin, Commercial Owner pentru segmentul Trader, comentează: „Saxo Bank și-a propus să ofere un produs care garantează securitatea și ușurința de utilizare asociate unor clase de active mai tradiționale.
saxo bank


Saxo Bank a anunțat că selecția sa de produse cripto a depășit o cifră de afaceri de 2,5 miliarde USD pentru anul acesta, ceea ce a determinat brokerul online danez să mărească limitele de poziție și să adauge noi produse cripto ca răspuns la cererea crescută a clienților, potrivit unui caomunicat.

Lansat în mai 2021, Crypto FX le permite clienților Saxo să tranzacționeze Bitcoin, Ethereum și Litecoin contra EUR, USD și JPY dintr-un singur cont, fără a fi nevoie să mențină un portofoliu cripto. Cererea pentru oferta Saxo Crypto FX a depășit așteptările și este prognozat să continue, deoarece investitorii caută din ce în ce mai mult activele alternative ca o cale de diversificare și protecție împotriva inflației în creștere.

Stanislav Kostyukhin, Commercial Owner pentru segmentul Trader, comentează: „Saxo Bank și-a propus să ofere un produs care garantează securitatea și ușurința de utilizare asociate unor clase de active mai tradiționale, împreună cu tendințele pieței și dinamica prețurilor din spațiul cripto.

Răspunsul și activitatea excepționale observate în cele șase luni de la lansarea ofertei noastre Crypto FX arată clar că cripto este o clasă de active din ce în ce mai importantă pentru clienții noștri. Pe măsură ce tot mai mulți investitori privesc activele legate de criptomonede ca o protecție împotriva inflației și o cale de diversificare, suntem încântați să sprijinim clienții noștri cu o gamă largă de produse care oferă acces fiabil, reglementat și sigur la piața cripto. Ne așteptăm cu siguranță ca interesul să crească și mai mult pe măsură ce industria cripto continuă să se maturizeze și intenționăm să ne creștem oferta pentru a satisface piața pe măsură ce cererea investitorilor evoluează.”

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!