FacebookTwitterLinkedIn

 O parte  din activitatea de leasing operațional a BCR Fleet Management va fi transferată de la 1 noiembrie 2022 de Grupul BCR către Arval România printr-o tranzacție validată de Consiliul Concurenței.

Noul parteneriat creat între două branduri reper ale industriilor bancare și de leasing operațional va include activități viitoare comune de promovare a serviciilor de mobilitate sustenabilă, în linie cu strategiile și direcțiile de dezvoltare ale ambelor companii. 

Suntem foarte încântați de acest parteneriat și am toată convingerea că, împreună cu BCR, vom putea dezvolta noi produse și descoperi noi oportunități de dezvoltare la nivelul pieței locale.  Implicarea activă a echipelor BCR si Arval a accelerat întregul proces de la tranzacție și până la integrarea clientelei în sistemele noastre, iar acest lucru ne-a permis să punem la dispoziția clienților, într-un timp record,  întreaga gamă de produse și servicii pentru a răspunde unei nevoi din ce in ce mai ridicate de mobilitate și tranziție energetică.

Datorită eforturilor susținute ale unui partener de talia si cu expertiza BCR-ului, putem afirma cu mândrie că poziția obținută la începutul anului, aceea de lider în segmentul de Leasing Operațional Full service a fost reconsolidată”, a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval Romania.

“Într-o perioadă de continuă schimbare, parteneriatele reprezintă cheia pentru consolidarea business-ului și deschiderea către noi oportunități de piață. Pentru Grupul BCR, finalizarea cu succes a acestei tranzacții înseamnă ajustarea strategiei cu privire la produsul de leasing operațional și oferirea către clienți a unor soluții îmbunătățite în cooperare cu un partener cu o expertiză globală în zona de mobilitate și administrare a flotelor. Aș vrea să le mulțumesc tuturor echipelor implicate în concretizarea acestui parteneriat”, a declaratBogdan Speteanu, Director Executiv Produse Corporate BCR.

Întregul proces a beneficiat de consultanță susținută din partea companiilor RTPR pentru Arval Romania și Filip & Company pentru BCR.