FacebookTwitterLinkedIn

O serie de cine elegante și prezentări private au marcat lansarea oficială a Bulgari în România. Cu această ocazie, în ultima săptămână din octombrie, o selecție de ceasuri de excepție a sosit la București pentru a fi expusă în vila istorică în care se află sediul Albini Prassa, partenerul român al casei italiene.

Atât cunoscătorii de ceasuri și iubitorii brandului Bulgari, cât și jurnaliști și influenceri au participat la evenimentele organizate exclusiv pe bază de invitație pentru a descoperi mai multe despre arta orologeriei Bulgari printr-o experiență̆ oferită alături de reprezentanți ai mărcii veniți special de la Roma, printre care Directorul High Jewelry și Haute Horlogerie.

Ion Schiau împreună cu oaspeții

Ion Schiau, care a fondat în anul 2004 compania Albini Prassa, a prezentat colecția invitaților printre care s-au numărat Domnica Mărgescu, Elle Fashion Director și „Friend of the brand” Bulgari, artistele Inna și Alina Eremia, influencerele Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Inspirațiile romane ale Bulgari își regăsesc un ecou deosebit în România, o țară cu care împarte aceeași moștenire culturală latină. Oaspeții au descoperit numeroasele fațete ale universului Bulgari de astăzi, precum și ceasurile cu acel mix unic de design italian și excelență orologeră elvețiană.

Ceasurile Serpenti și Divas’ Dream, realizate prin tehnici decorative cu bijuterii distinse, unele fiind acționate cu mecanisme foarte sofisticate, sunt foarte apreciate de femeile moderne. Un strălucitor Serpenti Spiga High Jewelry din aur alb, îmbrăcat în întregime în diamante, și hipnotizantul Peacock Divas Dream au fost vedetele prezentărilor.

Foarte apreciate în România, colecțiile Bulgari pentru bărbați au fost reprezentate de o selecție bogată din linia Octo Finissimo. Aceasta este renumită pentru că a doborât, una după alta, toate barierele și recordurile mondiale legate de miniaturizare și ceasuri plate în ultimii zece ani, fiind distinsă cu numeroase premii prestigioase, printre care L’Aiguille d’Or (Acul de Aur), obținut la ultimul Grand Prix d’Horlogerie de la Geneva, cel mai important „Oscar” din industria ceasurilor.