4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Energie – Campionatul de voluntariat 2021 – Mingea sustenabilităţii este la tine! – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... În 2021, „Campionatul de Voluntariat” s-a aflat la cea de-a 11-a ediţie, iar reprezentanţii companiei spun că în anii următori OMV Petrom va continua să susţină ideile bune şi să arate că #sepoate.Rezultate: În 2021... OMV PetromMotivaţie: Voluntariatul este pilon de bază al implicării în comunităţile în care OMV Petrom îşi desfăşoară activitatea, potrivit reprezentanţilor companiei.Descrierea proiectului: „Campionatul de Voluntariat” este un program de responsabilitate socială lansat de OMV Petrom... Programul se desfăşoară sub forma unei competiţii interne de proiecte, cu scopul de a stimula iniţiativele angajaţilor în ceea ce priveşte identificarea unor probleme relevante în comunităţi din România şi găsirea de soluţii care implică şi voluntariatul.

Campionatul de voluntariat 2021 - Mingea sustenabilităţii este la tine!

OMV Petrom

Motivaţie: Voluntariatul este pilon de bază al implicării în comunităţile în care OMV Petrom îşi desfăşoară activitatea, potrivit reprezentanţilor companiei.


Descrierea proiectului: „Campionatul de Voluntariat” este un program de responsabilitate socială lansat de OMV Petrom, prin care încurajează activităţile de voluntariat în rândul angajaţilor în domenii diverse, în comunităţi în care compania îşi desfăşoară activitatea sau la nivel naţional. Programul se desfăşoară sub forma unei competiţii interne de proiecte, cu scopul de a stimula iniţiativele angajaţilor în ceea ce priveşte identificarea unor probleme relevante în comunităţi din România şi găsirea de soluţii care implică şi voluntariatul, fie că e vorba de voluntariatul clasic sau voluntariat bazat pe abilităţi. Astfel fiecare proiect de voluntariat cu impact local contribuie la un obiectiv global din agenda ONU 2030.

Angajaţii, alături de un ONG partener sau o instituţie publică s-au putut înscrie în competiţie în perioada 28 aprilie – 31 mai 2021. Toate cele 30 de proiecte propuse au fost validate şi evaluate de un juriu format din 14 experţi externi şi angajaţi OMV Petrom. Împreună, în perioada

31 mai – 14 iunie, ei au apreciat toate înscrierile, iar evaluarea s-a făcut după criterii de sustenabilitate. Proiectele s-au implementat în perioada august – iulie 2021. În 2021, „Campionatul de Voluntariat” s-a aflat la cea de-a 11-a ediţie, iar reprezentanţii companiei spun că în anii următori OMV Petrom va continua să susţină ideile bune şi să arate că #sepoate.


Rezultate: În 2021, angajaţii companiei au înscris în concurs 30 de proiecte şi au încercat să îmbine nevoile comunităţii cu remedierea lipsurilor sanitare din şcoli şi spitale şi nu au uitat nici de mediu. Acestea vor produce schimbare în domenii conectate cu Strategia de Sustenabilitate a OMV Petrom: educaţie (5 proiecte câştigătoare), sănătate şi siguranţă în comunităţi (3 proiecte câştigătoare) şi mediu (4 proiecte câştigătoare). În 2021, competiţia „Campionatul de Voluntariat” a avut o singură ediţie în cadrul căreia fiecare proiect câştigător a primit o finanţare de 4.000 de euro. Granturile acordate s-au ridicat la valoarea totală de 48.000 de euro.

<!–

fii la curent cu cele mai noi analize de business

Urmareste BM pe Facebook

–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!