1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Energie – Care este planul B al României în cazul unui blackout energetic, o pană naţională de curent. Ministerul Apărării: Întrebaţi la Ministerul Economiei. Ministerul Economiei: Nu avem atribuţii. Întrebaţi la Ministerul Energiei. Energia, CSAT şi Transelectrica nu răspund – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... „Pentru informaţii pri vind solicitarea dum neavoastră vă adresăm rugămintea să vă adresaţi Minis terului Economiei“, au răspuns repre zentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) solicitării ZF privind existenţa unui plan de acţiuni în cazul unui astfel de eveniment..

♦ Acţiunea de informare a publicului privind un posibil blackout energetic, o pană de curent de proporţii extinse, derulată de Austria, prin Ministerul Apărării, a creat multă panică. Mai departe însă, încă din septembrie, Goldman Sachs a avertizat că riscul unui blackout la nivel european trebuie luat în calcul. Dincolo de impactul emoţional al subiectului, întrebarea legată de un plan de acţiune naţional, în cazul unui astfel de eveniment, este validă. Care ar fi planul B al României? Pasarea responsabilităţii de la o instituţie la alta.

„Pentru informaţii pri­vind solicitarea dum­neavoastră vă adresăm rugămintea să vă adresaţi Minis­terului Economiei“, au răspuns repre­zentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) solicitării ZF privind existenţa unui plan de acţiuni în cazul unui astfel de eveniment.

„Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului nu are atribuţii în acest domeniu. Vă rugăm să vă adresaţi Ministerului Energiei, pe adresa de e-mail: birou.presa@energie.gov.ro“, a venit promt răspunsul şi de la Ministerul Economiei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!