24.2 C
București
duminică, august 14, 2022

Energie – Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc cu noi magazine și restaurante – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

39 views Amelia Turp Actualitate I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion.

Totodată, urmează să fie inaugurată și o nouă terasă în aer liber, de 1.000 mp, iar în curând va începe construcția unui aparthotel, EP Residence.

Următoarea etapă, planificată pentru începutul lui 2023, este în curs de autorizare”, a declarat Bertrand Catteau, președintele grupului Catinvest, precizând că urmează o nouă extindere a Electroputere Park cu alte spații suplimentare de retail și birouri, pe o suprafață de 45.000 mp.

mai 18, 2022, 10:00AM GMT+0200
|
39 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Grupul imobiliar francez Catinvest a anunțat noi chiriași care s-au alăturat proiectului său din Craiova, Electroputere Parc. Printre cele 200 de mărci prezente aici, vor deschide noi magazine Dr. Max Hyper, Smyk, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Intimissimi, Lee Hoo, Pep & Pepper și altele. Tot aici, investitorul va începe construcția unui aparthotel.

Alte branduri care vor deschide magazine în perioada următoare sunt Buzz, Colin’s, Kigili, Sportvision, Gant, precum și câteva restaurante de tip fast food. Totodată, urmează să fie inaugurată și o nouă terasă în aer liber, de 1.000 mp, iar în curând va începe construcția unui aparthotel, EP Residence.

„De la achiziția sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea Electroputere. Suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor la EP Residence până în vară. EP Residence va aduce în zonă o ofertă complementară cu peste 60 de apartamente de lux în regim hotelier. Următoarea etapă, planificată pentru începutul lui 2023, este în curs de autorizare”, a declarat Bertrand Catteau, președintele grupului Catinvest, precizând că urmează o nouă extindere a Electroputere Park cu alte spații suplimentare de retail și birouri, pe o suprafață de 45.000 mp.

Investitorul anunțase încă de anul trecut că intenționează să construiască, lângă parcul comercial, și un aparthotel. Proiectul e inclus în programul de extindere în valoare de 60 de milioane de euro al Catinvest, pentru următorii 2-3 ani. Tot în cadrul proiectului din Craiova, anul trecut au fost livrate o zonă de birouri de 8.300 mp și spații de retail de 4.400 mp.

Grupul francez de real estate Catinvest mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța – precum și din Europa de Est – Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!