19 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Energie – Cristian Secoşan este noul director general al companiei de distribuţie Delgaz Grid – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Cristian Secoşan este noul director general al companiei de distribuţie Delgaz Grid, de la 1 aprilie, se arată într-un comunicat al companiei de distribuţie din cadrul grupului E.ON. El este şi membru al boardului E.ON România...

Totodată, el va rămâne şi în boardul E.ON România, în calitate de director general adjunct, responsabil de aria de distribuţie, până la data de 30 iunie 2022.

Cristian Secoşan, în vârstă de 54 de ani, a fost, până în prezent, CEO al companiei Siemens România.

Cristian Secoşan este noul director general al companiei de distribuţie Delgaz Grid, de la 1 aprilie, se arată într-un comunicat al companiei de distribuţie din cadrul grupului E.ON.

El este şi membru al boardului E.ON România.

Cel care a ocupat până acum această poziţie, Ferenc Csulak, va continua să ofere suport din poziţia de director general adjunct al companiei. Totodată, el va rămâne şi în boardul E.ON România, în calitate de director general adjunct, responsabil de aria de distribuţie, până la data de 30 iunie 2022.

Cristian Secoşan, în vârstă de 54 de ani, a fost, până în prezent, CEO al companiei Siemens România. De profesie inginer, absolvent al Universităţii Politehnica Timişoara, a acumulat în ultimii 30 de ani o bogată experienţă în domeniul energiei, al tehnologiei şi digitalizării, ocupând importante poziţii în conducerea unor mari companii precum OMV Petrom, ABB şi Alstom. Totodată, el a activat şi în structura de decizie a AHK România (Camera de Comerţ Româno-Germană) şi în cea a Consiliului Investitorilor Străini (FIC). De asemenea, Cristian Secoşan a mai lucrat în grupul nostru în perioada 2007-2009, în calitate de director general al E.ON Moldova Furnizare, se arată în comunicatul Delgaz Grid.

“Venirea lui Cristian Secoşan în echipa noastră are loc într-un moment cu provocări extraordinare pentru companiile de distribuţie. Avem de parcurs împreună un drum deloc uşor, dar sunt convins că energia, experienţa profesională şi calităţile sale de lider ne vor ajuta să ne atingem obiectivele”, a declarat Volker Raffel, CEO al E.ON România.

De la 1 aprilie 2022, Volker Raffel (CEO), Mirko Strube (CFO, Digitalizare/ IT, HR şi alte funcţii suport), Claudia Griech (Soluţii Clienţi) , Cristian Secoşan şi Ferenc Csulak (Distribuţie) vor forma Consiliul Director al E.ON România.

“Sunt nerăbdător să îmi cunosc colegii şi să începem să lucrăm împreună. Delgaz Grid este singura companie integrată din domeniul distribuţiei de energie electrică şi gaze naturale, cu operaţiuni complexe şi diverse, iar în tot ceea ce ne propunem să facem suntem cu ochii spre viitor, unul în care reţelele noastre vor fi coloana vertebrală a tranziţiei energetice”, a afirmat Cristian Secoşan.

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,3 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!