16.2 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Energie – FPPG își consolidează echipa de conducere cu încă trei membri – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

„Sectorul energetic românesc va trece prin transformări fără precedent, pentru a ține pasul cu schimbările majore ce au loc la nivel european, în principal ca urmare a politicilor de mediu, a revoluției digitale și a noilor provocări de securitate a aprovizionarii cu energie.

Fondată în anul 1991, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG) reprezintă cadrul de dezvoltare, dialog și gestionare eficientă a resurselor din sectorul energetic din România.

Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG), principala organizație reprezentativă pentru sectorul energetic românesc, își consolidează echipa de conducere prin numirea în Consiliul Director a trei membri noi, profesioniști recunoscuți în industrie, respectiv: Răzvan Popescu – CFO Romgaz, Cristian Hubati – Vicepreședinte Operațiuni în Divizia Explorare și Producție a OMV Petrom și Dorin Tudora – Director General CONPET, potrivit unui comunicat.

Datorită experienței dobândite pe parcursul a aproape nouă ani în Banca Națională a României, Răzvan Popescu s-a remarcat de mai  bine de un an în pozitia de CFO al celui mai mare producător de gaze naturale din România- ROMGAZ SA. Domnia sa este implicat încă de la numirea în funcție în procesul de preluare a participației ExxonMobil și crede cu tărie în reușita acestui proiect.

Cristian Hubati are o vastă experiență în industria de petrol și gaze, cu o expunere integrată în zona de Downstream și în cea de Explorare și Producție, atât la nivel național, cât și internațional, acumulată de-a lungul carierei sale prin numeroase funcții și proiecte în cadrul OMV Petrom, OMV Abu Dhabi și Rompetrol.

Dorin Tudora se află la al doilea mandat în funcția de Director General al CONPET, unde anterior a ocupat diverse funcții de conducere – Manager HSEQ, Șef Biroul Siguranță Conducte și Instalații, Responsabil cu activitățile privind securitatea infrastructurilor critice ale Sistemului Național de Transport prin Conducte, Responsabil cu activitățile de protecție a mediului.

„Sectorul energetic românesc va trece prin transformări fără precedent, pentru a ține pasul cu schimbările majore ce au loc la nivel european, în principal ca urmare a politicilor de mediu, a revoluției digitale și a noilor provocări de securitate a aprovizionarii cu energie. Energia reprezintă coloana vertebrală pentru orice economie, așa că vocea profesioniștilor în domeniu trebuie să fie mai ascultată ca oricând. De aceea, ne bucurăm să anunțăm consolidarea echipei noastre de conducere cu experți ale căror rezultate vorbesc de la sine. Le urăm tuturor bun-venit!”, declară Franck Neel, președintele Consiliului Director al FPPG.

Fondată în anul 1991, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG) reprezintă cadrul de dezvoltare, dialog și gestionare eficientă a resurselor din sectorul energetic din România. În cadrul FPPG activează o echipă consolidată de profesioniști, care au obținut recunoaștere atât pe plan intern, cât și la nivel internațional, ce demonstrează că Federația este un pilon al sistemului energetic românesc.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!