3.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022

Energie – Franța închide două centrale nucleare după ce a găsit fisuri în infrastructură – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Électricité de France S.A., cunoscută în mod obișnuit ca EDF, o companie franceză de utilități electrice deținută în principal de stat, a închis două centrale nucleare după ce inspecțiile de rutină de siguranță au descoperit fisuri la o centrală electrică, potrivit zerohedge.com EDF a scris într-un comunicat de presă, că „verificările de întreținere preventivă pe circuitul primar al reactorului numărul 1 al Centralei Nucleare Civaux” au constatat fisuri din cauza coroziunii pe conducte... Potrivit EDF, extinderea întreruperii reactoarelor Civaux și oprirea reactoarelor Chooz vor avea ca rezultat o pierdere de aproximativ 1 TWh până la sfârșitul anului 2021, ceea ce va determina EDF să-și revizuiască estimarea EBITDA...

Électricité de France S.A., cunoscută în mod obișnuit ca EDF, o companie franceză de utilități electrice deținută în principal de stat, a închis două centrale nucleare după ce inspecțiile de rutină de siguranță au descoperit fisuri la o centrală electrică, potrivit zerohedge.com.

EDF a scris într-un comunicat de presă, că „verificările de întreținere preventivă pe circuitul primar al reactorului numărul 1 al Centralei Nucleare Civaux” au constatat fisuri din cauza coroziunii pe conducte.

„Verificările inițiate asupra aceluiași echipament al reactorului numărul 2 al centralei nucleare Civaux au scos la iveală defecte similare”, a spus gigantul francez al energiei.

Autoritatea de Securitate Nucleară a Franței (ASN) a fost informată despre fisurile detectate în apropierea sudurilor de pe conductele reactorului.

EDF a închis temporar Civaux pentru „înlocuirea pieselor afectate de pe cele două reactoare Civaux, lucrările fiind conduse printr-o instrucțiune tehnică pregătită în cooperare cu ASN, care duce la prelungirea opririi celor două reactoare”, se arată în comunicat.

EDF a ales, de asemenea, să închidă două reactoare la o altă centrală nucleară de la Chooz din departamentul Ardenne de nord-est pentru inspecții. Ambele centrale folosesc aceeași tehnologie de reactor.

Potrivit EDF, extinderea întreruperii reactoarelor Civaux și oprirea reactoarelor Chooz vor avea ca rezultat o pierdere de aproximativ 1 TWh până la sfârșitul anului 2021, ceea ce va determina EDF să-și revizuiască estimarea EBITDA, pe baza prețurilor actuale de piață, la un interval de 17,5 până la 18 miliarde de euro, față de ținta anterioară de un EBITDA de peste 17,7 miliarde de euro.

Vremea mai rece a dus contractele franceze de energie la un nivel record la începutul acestei săptămâni. O reducere a producţiei ar putea duce la o presiune asupra rețelei electrice pe fondul vremii mai răcoroase și a prețurilor mai mari ale energiei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!