3.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Energie – Gazprom promite să satisfacă cererea europeană de gaze – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Compania rusească Gazprom se angajează să satisfacă cererea europeană de gaze şi doreşte să atingă o piaţă echilibrată, previzibilă, a declarat miercuri directorul pentru exporturi al grupului rus, Elena Burmistrova, informează News.ro, conform Reuters... Vrem să vedem o piaţă echilibrată şi previzibilă, în care noi şi clienţii noştri ne putem dezvolta cu succes afacerea”, conform News.roBurmistrova a afirmat că din ianuarie până la jumătatea lunii octombrie, livrările către partenerii europeni au crescut cu peste 15 miliarde de metri cubi sau cu 13%... La conferința „Flame Gas and GNL” de la Amsterdam, într-un mesaj înregistrat, Elena Burmistrova a spus că, spre deosebire de contractele spot şi pe termen scurt, contractele pe termen lung, legate de petrol, cu condiţii take-or-pay sunt cele care pot realiza echilibru şi predictibilitate..

Compania rusească Gazprom se angajează să satisfacă cererea europeană de gaze şi doreşte să atingă o piaţă echilibrată, previzibilă, a declarat miercuri directorul pentru exporturi al grupului rus, Elena Burmistrova, informează News.ro, conform Reuters.


gazprom

La conferința „Flame Gas and GNL” de la Amsterdam, într-un mesaj înregistrat, Elena Burmistrova a spus că, spre deosebire de contractele spot şi pe termen scurt, contractele pe termen lung, legate de petrol, cu condiţii take-or-pay sunt cele care pot realiza echilibru şi predictibilitate.

Elena Burmistrova: „Voi spune din nou, nu ne interesează nici preţurile scăzute record, nici preţurile record ale gazelor. Acestea din urmă duc la degradarea cererii de gaze în Europa, ceea ce este în mod clar împotriva intereselor noastre ca producător şi furnizor de gaze. Vrem să vedem o piaţă echilibrată şi previzibilă, în care noi şi clienţii noştri ne putem dezvolta cu succes afacerea”, conform News.ro.

Burmistrova a afirmat că din ianuarie până la jumătatea lunii octombrie, livrările către partenerii europeni au crescut cu peste 15 miliarde de metri cubi sau cu 13%.


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!