4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Energie – Guvernul britanic discută cu autorităţile din Qatar pentru a achiziţiona gaze naturale – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Miniştrii britanici şi omologii lor din Qatar, cel mai mare producător mondial de gaze naturale lichefiate, au purtat discuţii cu privire la un acord pe termen lung prin care Qatarul ar deveni un ”furnizor de ultimă instanţă”... în acest an, preţurile gazelor naturale au crescut, pe măsură ce statele din Europa și-au relansat economiile, iar cererea mare de GNL în Asia a redus livrările către Europa, trimiţând unde de şoc în industriile dependente de energie... Livrările au fost realizate după ce Boris Johnson, prim-ministrul britanic, a cerut ajutorul şeicului Tamim bin Hamad al-Thani, emirul din Qatar, la o întâlnire recentă, potrivit FT, citând o persoană familiară cu discuţiile..

Miniştrii britanici şi omologii lor din Qatar, cel mai mare producător mondial de gaze naturale lichefiate, au purtat discuţii cu privire la un acord pe termen lung prin care Qatarul ar deveni un ”furnizor de ultimă instanţă”, a informat Financial Times, citând persoane informate despre discuţii.

Qatarul a redirecţionat, de asemenea, patru petroliere mari către Marea Britanie în ultimele două săptămâni. Livrările au fost realizate după ce Boris Johnson, prim-ministrul britanic,  a cerut ajutorul şeicului Tamim bin Hamad al-Thani, emirul din Qatar, la o întâlnire recentă, potrivit FT, citând o persoană familiară cu discuţiile.

în acest an, preţurile gazelor naturale au crescut, pe măsură ce statele din Europa și-au relansat economiile, iar cererea mare de GNL în Asia a redus livrările către Europa, trimiţând unde de şoc în industriile dependente de energie.

Marea Britanie urmăreşte un potenţial acord pe termen lung, având în vedere preocupările cu privire la concurenţa sporită cu Asia pentru aprovizionarea cu GNL și problemele cu care se confruntă pe plan intern. La începutul acestei săptămâni, furnizorul britanic de energie CNG Energy  şi-a încetat activitatea, alăturându-se altor 17 furnizori de energie din ţară, care au falimentat din septembrie.


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!