4.1 C
București
miercuri, noiembrie 30, 2022

Energie – Hidroelectrica recrutează Manager Departament la Departamentul Furnizare şi Şef Serviciu – Serviciul IFRS-Contabilitate la Departament Contabilitate – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Hidroelectrica recrutează Manager Departament la Departamentul Furnizare şi Şef Serviciu – Serviciul IFRS-Contabilitate la Departament Contabilitate, potrivit unor anunţuri postate pe site-ul companiei.

Documentele necesare înscrierii la concurs se vor depune până în data de 13.09.2022, ora 12:00, la sediul central al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. – Departament Resurse Umane – Serviciul Dezvoltare Organizationala.

Documentele necesare înscrierii la interviu se vor depune până în data de 02.09.2022, ora 12:00, la sediul central al Hidroelectrica – Departamentul Resurse Umane – Serviciul Dezvoltare Organizationala.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. organizează la sediul S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., Bd. Ion Mihalache nr. 15-17, etaj 10-15, sector 1 Bucuresti, în data de 05.09.2022, ora 11:00, interviu cu recrutare interna si externa pentru ocuparea, pe perioada determinata, pe perioada suspendarii CIM a titularului postului pentru concediu medical de maternitate si respectiv pentru concediu pentru crestere copil, a postului de Sef Serviciu  – Serviciul IFRS-Contabilitate – Departament Contabilitate – Executiv Hidroelectrica S.A.

Responsabilitati principale pentru ocuparea postului de Sef Serviciu – Serviciul IFRS-Contabilitate – Departament Contabilitate – Executiv Hidroelectrica S.A.:

 • Asigura impreuna cu personalul din subordine inregistrarea notelor contabile în baza documentelor justificative;
 • Asigura impreuna cu personalul din subordine intocmirea balanței de verificare;
 • Asigura intocmirea declaratiilor fiscale lunare privind impozitele și taxele datorate de societate la bugetul consolidat de stat sau bugetele locale după caz, în afara celor legate de salarizare;
 • Centralizarea și verificarea tuturor operațiunilor cu privire la taxele, contribuțiile și impozitele societatii (precum : accize, redevente, impozit pe nerezidenti, impozit pe venituri din alte surse, impozit pe profit, TVA, contributia pentru cogenerare de inalta eficienta, varsaminte pentru persoanele cu handicap, impozitul pe construcții speciale).
 • Asigura intocmirea documentatiilor pentru majorarea și reducerea de capital social al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. în baza documentelor primite de la celelalte compartimente funcționale;
 • Asigura intocmirea documentatiilor pentru aportul la capitalul social al SSH Hidroserv S.A. în baza documentelor primite de la celelalte compartimente funcționale;
 • Asigura furnizarea tuturor situatiilor, listelor desfasurate in cadrul inventarierilor anuale;
 • Intocmeste confirmari de sold solicitate de partenerii companiei;
 • Asigura intocmirea tuturor rapoartelor financiar-contabile din sfera de activitate cu ocazia diferitelor controale efectuate in cadrul companiei;
 • Asigura intocmirea de metodologii/instructiuni specifice activitatii financiar-contabile;
 • Monitorizează implementarea politicilor contabile şi participă la dezvoltarea acestora;
 • Intocmeste Raportari catre Managerul de Departament, Managementului Companiei cu privire la activitatile de care raspunde;
 • Atunci cand este nominalizat prin decizie de către Conducerea Hidroelectrica in rolul de Proprietar de Proiect/Program sau Manager Proiect/ Program sauMembru in echipa de Proiect/ Program sau ColaboratorProiect/ Program in cadrul unui proiect/ program, indeplinest toate atributiile/ responsabilitatile specific rolului, incluse in regulamentele interne ale Hidroelectrica.

Condițiile de participare obligatorii si de dorit la interviul pentru ocuparea unui post de Sef Serviciu  – Serviciul IFRS-Contabilitate – Departament Contabilitate – Executiv Hidroelectrica S.A. sunt:

Condiţii obligatorii:

 • Superioare economice;
 • Minim 5 ani experienta in activitatea economica;
 • Cunoașterea legislației în vigoare specifică domeniului de activitate;
 • Cunoașterea mecanismelor activității financiar-contabile a societății;
 • Cunoașterea structurii organizatorice a P.E.E.H. Hidroelectrica S.A.;
 • Cunoștințe foarte bune de operare PC (Word, Excel).
 • Îndeplinește condițiile prevăzute în Codul Etic Hidroelectrica în vigoare (hidroelectrica.ro – Despre noi / Guvernanta corporativa) – declarație conform Codului Etic Hidroelectrica în vigoare.

 

Condiții de dorit:

– Masterat, doctorat in domeniul de activitate;

– Studii postuniversitare in domeniul de activitate;

– Cursuri de specializare în domeniul de activitate;

– Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională (engleză).

DERULAREA INTERVIULUI:

Interviul pentru ocuparea postului de Sef Serviciu va avea o pondere de 100 % din nota finală, pentru angajarea pe durata determinata. Nota minimă pentru angajare în funcţia de Sef Serviciu este 8,50.

Rezultatele interviului vor fi comunicate prin publicare pe site-ul societatii, pe intranet-ul societatii, prin e-mail sau telefonic în 06.09.2022.

Documentele necesare înscrierii la interviu se vor depune până în data de 02.09.2022, ora 12:00, la sediul central al Hidroelectrica – Departamentul Resurse Umane – Serviciul Dezvoltare Organizationala.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!