3.9 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Energie – Linde Gaz România: Am alocat toate resursele de producţie de oxigen către sectorul sanitar. În unele cazuri, cererea a crescut de zeci de ori de la o zi la alta, dar multe spitale nu au instalaţii adecvate – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... ♦ Linde Gaz România, filiala locală a grupului industrial Linde Plc., cel mai mare furnizor de gaze industriale la nivel global, spune că livrările de oxigen către spitale au crescut cu până la 170% faţă de valul 3 al pandemiei, în unele cazuri cererea fiind de zeci de ori mai mare de la o zi la alta ♦ Dincolo de presiunea pe livrări, una dintre problemele majore este chiar lipsa instalaţiilor adecvate pentru distribuţia oxigenului cu care se confruntă multe unităţi medicale locale..

♦ Linde Gaz România, filiala locală a grupului industrial Linde Plc., cel mai mare furnizor de gaze industriale la nivel global, spune că livrările de oxigen către spitale au crescut cu până la 170% faţă de valul 3 al pandemiei, în unele cazuri cererea fiind de zeci de ori mai mare de la o zi la alta ♦ Dincolo de presiunea pe livrări, una dintre problemele majore este chiar lipsa instalaţiilor adecvate pentru distribuţia oxigenului cu care se confruntă multe unităţi medicale locale.

„Linde Gaz România este furni­zor de oxigen lichefiat şi oxigen îmbuteliat pentru mai mult de 250 de spitale din ţară. Compania distri­bu­ie către acestea oxigen medicinal lichid, prin alimentarea rezervoarelor din curtea acestor unităţi, şi oxigen medical îmbuteliat, pen­tru transportul pacienţilor între secţii. Livrările de oxigen medicinal îmbuteliat au crescut cu 150% comparativ cu perioada similară a anului trecut (valul 3) şi cu circa 450% faţă de perioada prepandemică. Livrările de oxigen lichid s-au majorat cu 170% comparativ cu perioada similară a anu­lui trecut (valul 3) şi cu 300% faţă de pe­rioa­da prepandemică“, au precizat repre­zen­tanţii Linde Gaz România.

Potrivit acestora, creşte­rea consumului pune pre­siu­ne pe livrările către re­zer­voa­rele spitalelor sau impune suplimen­ta­rea ne­cesarului de butelii.

„Pentru spitalele care suplimentează oxi­genul din reţeaua de distribuţie de la re­zer­vor, cu ajutorul bu­te­liilor, cererea a cres­cut, în unele cazuri, chiar şi de zeci de ori de la o zi la alta.“

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!