24.2 C
București
duminică, august 14, 2022

Energie – Noul Navitimer, la înălțime – Forbes.ro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Sunt aproape sigură că dl Georges Kern s-a trezit într-o bună dimineață și și-a spus așa: „Vom organiza un eveniment spectaculos pentru lansarea noului Navitimer – de fapt, vom îmbarca 600 de persoane în avioane special rezervate și le vom prezenta ceasurile în înaltul cerului”...

O siluetă mai subțire a masei oscilante lasă mai bine la vedere, prin capacul transparent al carcasei, mecanismul de manufactură proprie Breitling Manufacture Caliber 01, certificat COSC.

Acest mecanism beneficiază de o perioadă de garanție de cinci ani, asigură o rezervă de mers de aproximativ 70 de ore și îi permite persoanei care poartă ceasul să schimbe în orice moment data – vizibilă acum printr-o fereastră discretă în subcadranul din dreptul orei 6...

mai 19, 2022, 5:55PM GMT+0200
|
1 views

Sunt aproape sigură că dl Georges Kern s-a trezit într-o bună dimineață și și-a spus așa: „Vom organiza un eveniment spectaculos pentru lansarea noului Navitimer – de fapt, vom îmbarca 600 de persoane în avioane special rezervate și le vom prezenta ceasurile în înaltul cerului”.

Și am această impresie pentru că fiecare eveniment Breitling pare să fie rezultatul unei idei savuros de spontane – și doar știm deja cu toții că dl Kern este un adevărat maestru al ideilor spectaculoase.

Georges Kern, CEO Breitling

Așadar, am admirat noua colecție Navitimer într-un avion plin cu pasionați și cunoscători ai artei orologere, cu jurnaliști și retaileri, cu toții fericiți ca niște copii. A fost o adevărată onoare pentru revista Lifetime să fie invitată să ia parte la acest eveniment istoric.

Și a fost un binevenit respiro după ultimii doi ani.

Deși brandul este ocupat cu minunatele sale modele noi, precum Navitimer, găsește totuși timpul necesar pentru a susține activ poporul ucrainean cu donații, locuințe și multe altele. Cum să nu-l iubești?

Pentru a crea noul Navitimer, Breitling a păstrat aspectele cel mai ușor de recunoscut din codul de design al acestui simbol al mărcii. De fapt, au dezmembrat ceasul și l-au construit din nou, reușind, cu această ocazie, să realizeze un lucru minunat și extrem de rar: au creat un ceas cu totul nou, păstrând, în același timp, identitatea și statutul legendar al celui vechi. Au tratat acest model emblematic cu cea mai mare grijă, reușind să îl reinventeze fără să-i nege sau să-i șteargă cu totul istoria.

De la distanță, este neîndoielnic un Navitimer – cu rigla de calcul circulară, indecșii orari tip baghetă, trioul de contoare de cronograf și luneta zimțată care permite o prindere mai bună. De aproape însă, modificările se văd foarte clar. 

Rigla de calcul aplatizată și geamul bombat creează iluzia unui profil mai compact. Alternarea finisajelor lustruite cu cele periate conferă elementelor metalice un aspect strălucitor și discret totodată. O siluetă mai subțire a masei oscilante lasă mai bine la vedere, prin capacul transparent al carcasei, mecanismul de manufactură proprie Breitling Manufacture Caliber 01, certificat COSC. Acest mecanism beneficiază de o perioadă de garanție de cinci ani, asigură o rezervă de mers de aproximativ 70 de ore și îi permite persoanei care poartă ceasul să schimbe în orice moment data – vizibilă acum printr-o fereastră discretă în subcadranul din dreptul orei 6.

Ceasul este disponibil într-o varietate de dimensiuni (46, 43 sau 41 mm), două materiale pentru carcasă (oțel sau aur roșu de 18 k) și are mai multe variante de curea (piele de aligator semilucioasă sau brățară metalică cu șapte rânduri de zale). Culori moderne în nuanțe de albastru, verde și arămiu definesc opțiunile actuale ale cadranului. Iar dacă există totuși o caracteristică menită să stârnească nostalgii, aceasta este revenirea aripilor AOPA în poziția lor inițială, în dreptul orei 12.

Trebuie să mărturisesc că, deși nu eram neapărat un fan al colecției inițiale, noile modele îmi plac foarte mult. Și în special cadranele: toate culorile, fără excepție, și, ca să fiu sinceră, întreaga anatomie a cadranului.

„Noi nu ne jucăm cu noțiunea de simbol”, spune Georges Kern, CEO-ul Breitling. „Navitimer este unul dintre ceasurile cel mai ușor de recunoscut create vreodată. El se numără pe listele colecționarilor printre cele mai bune ceasuri din toate timpurile. Ceea ce inițial s-a dorit a fi un instrument pentru piloți a ajuns acum să aibă o semnificație profundă pentru absolut fiecare persoană care s-a bucurat la un moment dat de acest ceas în călătoria sa personală.”

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!