2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Energie – Nuclearelectrica va vinde energie angro de 303 mil. lei către Enel Energie, în T1/2022 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), singurul producător de energie nucleară din România, a anunţat vineri la Bursa de Valori Bucureşti că a încheiat cu Enel Energie o anexă la un contract care prevede vânzarea de energie angro în valoare de 303 mil... 1094/ 01.11.2019 a fost încheiat de către cele două societăţi pe Piaţa Cen tralizată cu Negociere Dublă Con tinuă a contractelor bilaterale (PC-OTC), administrată de Operatorul Pieţei de Ener gie Electrică şi de Gaze Naturale din România (OPCOM)... Compania precizează că valoarea actelor juridice, cumulat cu tran zac ţiile înche iate cu Enel Ener gie, depăşeşte 10% din cifra de afaceri netă aferentă anului 2020..

Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), singurul producător de energie nucleară din România, a anunţat vineri la Bursa de Valori Bucureşti că a încheiat cu Enel Energie o anexă la un contract care prevede vânzarea de energie angro în valoare de 303 mil. lei în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2022.

Contractul EFET nr. 1094/ 01.11.2019 a fost încheiat de către cele două societăţi pe Piaţa Cen­tralizată cu Negociere Dublă Con­tinuă a contractelor bilaterale (PC-OTC), administrată de Operatorul Pieţei de Ener­gie Electrică şi de Gaze Naturale din România (OPCOM).

Compania precizează că valoarea actelor juridice, cumulat cu tran­zac­ţiile înche­iate cu Enel Ener­gie, depăşeşte 10% din cifra de afaceri netă aferentă anului 2020.

Nuclearelectrica este controlată în proporţie de 82,4% de statul român prin Ministerul Energiei şi are o capitalizare de 13,1 mld. lei. Acţiu­nile SNN înregistrează un avans de 148% de la începutul anu­lui, adică mai mult de o dublare, pe fondul unor tranzacţii de 426 mil. lei.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!