6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Energie – Premier Energy preia două companii din domeniul energiei, inclusiv Alive Capital, cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Consiliul Concurenței analizează tranzacțiile prin care Premier Energy P.L.Cdin Cipru, intenționează să preia Ecoenergia S.R.L., România și, prin intermediul Premier Energy S.R.L., să preia Alive Capital S.AAlive Capital este cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile, Profit.ro anunțând anterior că pregătește obligațiuni la bursă.Premier Energy P.L.C... este o societate care desfășoară doar activități de tip holding, deținând, în mod direct și indirect, participații în diferite companii din România și Republica Moldova. ... În România, Premier Energy P.L.Cdeține companiile Premier Energy S.R.L., Ligatne Gas S.R.L., B.E.R.GSistem Gaz S.Ași Premier Energy Trading S.R.LPremier Energy SRL, înființată în anul 2007, operează pe piața gazelor naturale din România, în calitate de distribuitor și furnizor începând cu anul 2013, în baza licențelor emise de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Premier Energy SRL desfășoară și activități conexe distribuției de gaze naturale, cum ar fi: activități de branșare și debranșare de la rețea, mentenanță instalațiilor de racordare... este producător de energie electrică din sursă eoliană.Ecoenergia dezvoltă proiecte pentru producerea de energie din surse regenerabile, operând un parc eolian cu o capacitate de 34,5 MW, situat în Comuna Stejaru, județul Tulcea.Alive Capital SA este activă pe piața energiei electrice din România în calitate de producător, furnizor și trader, precum și pe piața gazelor naturale din România în calitate de furnizor și trader.

Consiliul Concurenței analizează tranzacțiile prin care Premier Energy P.L.C. din Cipru, intenționează să preia Ecoenergia S.R.L., România și, prin intermediul Premier Energy S.R.L., să preia Alive Capital S.A.

Alive Capital este cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile, Profit.ro anunțând anterior că pregătește obligațiuni la bursă.

Premier Energy P.L.C. este o societate care desfășoară doar activități de tip holding, deținând, în mod direct și indirect, participații în diferite companii din România și Republica Moldova. În România, Premier Energy P.L.C. deține companiile Premier Energy S.R.L., Ligatne Gas S.R.L., B.E.R.G. Sistem Gaz S.A. și Premier Energy Trading S.R.L.

Premier Energy SRL, înființată în anul 2007, operează pe piața gazelor naturale din România, în calitate de distribuitor și furnizor începând cu anul 2013, în baza licențelor emise de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Premier Energy SRL desfășoară și activități conexe distribuției de gaze naturale, cum ar fi: activități de branșare și debranșare de la rețea, mentenanță instalațiilor de racordare, verificarea instalațiilor de utilizare, revizii, proiectare, eliberare avize, precum și extinderi de rețele de distribuție.

Ecoenergia S.R.L. este producător de energie electrică din sursă eoliană. Ecoenergia dezvoltă proiecte pentru producerea de energie din surse regenerabile, operând un parc eolian cu o capacitate de 34,5 MW, situat în Comuna Stejaru, județul Tulcea.

Alive Capital SA este activă pe piața energiei electrice din România în calitate de producător, furnizor și trader, precum și pe piața gazelor naturale din România în calitate de furnizor și trader. Alive Capital SA furnizează și servicii de management integrate producătorilor de energie regenerabilă din România.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), aceste tranzacții trebuie autorizate de Consiliul Concurenței pentru a evalua compatibilitatea lor cu un mediu concurențial normal.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!