2.9 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Energie – Prețurile petrolului au trecut pe scădere, în urma unei informații privind creșterea producției Arabiei Saudite – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Informația, difuzată de televiziunea saudită Al Arabiya TV, a venit după reuniunea OPEC+ la care marii producători de petrol au decis să mențină ritmul actual al majorărilor lunare ale livrărilor... Prețurile petrolului au scăzut joi, inversând creșterea înregistrată după decizia OPEC+ de a menține planurile actuale de producție, în urma unei informații că livrările Arabiei Saudite vor trece în curând de 10 milioane de barili pe zi.

Prețurile petrolului au scăzut joi, inversând creșterea înregistrată după decizia OPEC+ de a menține planurile actuale de producție, în urma unei informații că livrările Arabiei Saudite vor trece în curând de 10 milioane de barili pe zi, pentru prima oară de la declanșarea pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Informația, difuzată de televiziunea saudită Al Arabiya TV, a venit după reuniunea OPEC+ la care marii producători de petrol au decis să mențină ritmul actual al majorărilor lunare ale livrărilor, de 400.000 de barili pe zi, scrie News.ro

Cotația petrolului Brent a scăzut cu 29 de cenți, la 81,80 dolari pe baril, după un maxim al zilei de 84,49 dolari pe baril.

Prețul petrolului West Texas Intermediate, de referință pe piața americană, a scăzut cu 54 de cenți, la 80,32 dolari pe baril, cu mult suv vârful ședinței, de 83,42 dolari pe baril.

Arabia Saudită a respins apelurile pentru creșterea mai rapidă a livrărilor de petrol ale OPEC+, dar Arabiya TV a relatat că producția saudită va depăși pragul de 10 milioane de barili pe zi în decembrie.

Stocurile de petrol vor crește ”extraordinar de mult” la sfârșitul lui 2021 și începutul lui 2022, din cauza scăderii consumului, a declarat joi ministrul saudit al Energiei, prințul Abdulaziz bin Salman.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!