4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Energie – Răzvan Nicolescu, intervenţie la COP 26: “Sunt încrezător că H2 verde va acoperi aproximativ 15% din mixul energetic global până în 2050” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... “Prima prioritate ar trebui să fie decarbonarea producției actuale de hidrogen” Riscul unui dezastru pentru Planeta noastră este mult mai mare decât credeam înainte, a declarat, la COP 26 de la Glasgow... Intervenţia lui Răzvan Nicolescu a avut loc în prezenţa comisarului european pentru energie Kadri Simson, a directorului general al Agenţiei Internaşionale pentru Energie Regenerabilă şi a şefului echipei de consilieri a Însărcinatului Special al SUA pentru schimbări climatice.

  • “România – în top cinci state din lume în ceea ce privește decuplarea emisiilor de creșterea economică”.

  • “Prima prioritate ar trebui să fie decarbonarea producției actuale de hidrogen”

 

Riscul unui dezastru pentru Planeta noastră este mult mai mare decât credeam înainte, a declarat, la COP 26 de la Glasgow,  Răzvan NICOLESCU, Membru în Consiliul General al EIT, Președintele Asociației pentru Energie Curată şi Combaterea Schimbărilor Climatice. Intervenţia lui Răzvan Nicolescu a avut loc în prezenţa comisarului european pentru energie Kadri Simson, a directorului general al Agenţiei Internaşionale pentru Energie Regenerabilă şi a şefului echipei de consilieri a Însărcinatului Special al SUA pentru schimbări climatice, John Kerry.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!