3.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Energie – Restart Energy implementează un proiect solar pentru Avastar. Investiție în valoare de 360.000 euro. – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Producția de energie electrică solară oferă independență, flexibilitate, reducerea semnificativă a costurilor operaționale, și, bineînțeles, diminuarea impactului negativ asupra mediului prin scăderea amprentei de carbon... „Sistemele fotovoltaice reprezintă una dintre cele mai sigure și avantajoase modalități de a produce energie electrică curată pentru o perioadă lungă de timp, cu costuri minime de întreținere... Proiectul acoperă 22% din necesarul de energie al Avastar și presupune o reducere a amprentei emisiilor de carbon ale companiei cu 13.350 tone, în următorii 25 de ani... Proiectul Restart Energy presupune instalarea a 1.140 de panouri voltaice, pe o suprafață de 3.400 mp, pe acoperișul abatorului Avastar din Liteni, județul Suceava..

Proiectul Restart Energy presupune instalarea a 1.140 de panouri voltaice, pe o suprafață de 3.400 mp, pe acoperișul abatorului Avastar din Liteni, județul Suceava. Generatorul fotovoltaic va produce 17,8 mil kWH, în următorii 25 de ani, însemnând o reducere a costurilor cu energia electrică de 4.450.000 euro, arată compania.

Proiectul acoperă 22% din necesarul de energie al Avastar și presupune o reducere a amprentei emisiilor de carbon ale companiei cu 13.350 tone, în următorii 25 de ani.

„Sistemele fotovoltaice reprezintă una dintre cele mai sigure și avantajoase modalități de a produce energie electrică curată pentru o perioadă lungă de timp, cu costuri minime de întreținere. Producția de energie electrică solară oferă independență, flexibilitate, reducerea semnificativă a costurilor operaționale, și, bineînțeles, diminuarea impactului negativ asupra mediului prin scăderea amprentei de carbon. Luând în considerare un cost mediu de producție a energiei electrice de 25 EuroMWh pe o perioadă de 30 de ani, durata de viață garantată a unui sistem fotovoltaic, rezultă o economie de peste 75%. Ne bucurăm că Avastar a ales soluția oferită de noi”, a declarat Armand Domuta, General Manager Restart Energy.

În februarie 2021, Restart Energy a lansat prima emisiune de obligațiuni verzi convertibile din România care au fost listate la Bursa de Valori București.

 


<!–


–>

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!