4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Energie – Schoenherr a asistat Nofar Energy în legătură cu achiziția unui parc fotovoltaic de 155 MW – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Nofar Energy și Econergy au finalizat recent tranzacția anunțată în luna august a acestui an, prin care cele două companii au achiziționat de la Portland Trust un proiect fotovoltaic în curs de dezvoltare.

Nofar Energy și Econergy au finalizat recent tranzacția anunțată în luna august a acestui an, prin care cele două companii au achiziționat de la Portland Trust un proiect fotovoltaic în curs de dezvoltare, cu o capacitate de producție autorizată de 155 MW, situat în județul Argeș. Părțile au anunțat că este de așteptat ca proiectul să devină operațional în anul 2023.

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA a asistat Nofar Energy în legătură cu această tranzacție, echipa de avocați implicată fiind coordonată de Monica Cojocaru (partener).

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!