27.2 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Energie – Se lansează primele trusturi publice rezidențiale din China  – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Bursele de valori din Shanghai și Shenzhen au acceptat fiecare o cerere pentru REIT-uri rezidențiale susținute de veniturile din chirii ale locuințelor la prețuri accesibile, potrivit unor surse consultate de Reuters.

Un alt jucător din real estate este Realty Income, care deține un portofoliu de peste 11.100 de proprietăți imobiliare comerciale în SUA și Europa.

Trustul închiriază aceste proprietăți unor mărci importante precum Walgreens și 7-Eleven, care împreună reprezintă 8,1% din venitul anual al acestui REIT.

mai 28, 2022, 12:30PM GMT+0200
|
4 views

Amelia Turp
Actualitate
I write about real estate, constructions, transportation, health, and sometimes about the business of textiles and fashion. Got any news tips? Drop me an email at amelia.turp@forbes.ro.

Primele trusturi publice de investiții imobiliare (REIT) bazate pe proprietăți rezidențiale vor fi lansate în curând în China, pe măsură ce autoritățile de reglementare își intensifică eforturile de a canaliza capitalul din sectorul imobiliar aflat în dificultate și de a ajuta economia afectată de pandemia de coronavirus.

Bursele de valori din Shanghai și Shenzhen au acceptat fiecare o cerere pentru REIT-uri rezidențiale susținute de veniturile din chirii ale locuințelor la prețuri accesibile, potrivit unor surse consultate de Reuters. Până acum, aceste trusturi din China s-au bazat pe proiecte de infrastructură, centre logistice și stații de canalizare. Dar Beijingul nu intenționează încă să permită REIT-urilor să canalizeze bani în proprietăți comerciale, cum ar fi clădirile de birouri și centrele comerciale. 

REIT-urile sunt scheme de investiții colective care vând acțiunile unui trust care deține proprietăți sau active de infrastructură. Investițiile în REIT-uri sunt similare cumpărării de acțiuni la companii listate la bursă. Administratorul de active CICC Fund a depus o cerere la Bursa de Valori din Shanghai, în timp ce Hotland Innovation Asset Management Co a solicitat lansarea unui produs similar prin intermediul bursei Shenzhen.

La nivel global, Prologis gestionează cel mai mare portofoliu de bunuri imobiliare logistice din lume. Acesta include depozite, centre de distribuție și alte facilități ale lanțului de aprovizionare de pe tot globul. 

Un alt jucător din real estate este Realty Income, care deține un portofoliu de peste 11.100 de proprietăți imobiliare comerciale în SUA și Europa. Trustul închiriază aceste proprietăți unor mărci importante precum Walgreens și 7-Eleven, care împreună reprezintă 8,1% din venitul anual al acestui REIT.

AvalonBay Communities este un REIT cu acțiuni în domeniul rezidențial din SUA, care deține o participație directă sau indirectă în 87.918 case sau apartamente.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.forbes.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!