6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Energie – Ştirbu (PNL Olt): S-au activat Cartelurile din energie? Liberalii nu cer demisia ministrului Energiei – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Deputatul PNL Olt Gigel Ştirbu, vicepreşedinte naţional al partidului, susţine, într-un mesaj postat vineri pe Facebook, că ministrul Energiei, Virgil Popescu, este “un ministru responsabil, competent şi aplecat spre nevoile cetăţenilor”, iar liberalii nu cer demisia acestuia. “S-au activat Cartelurile din energie? Liberalii nu cer demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu! Cum am putea să fim iresponsabili să cerem demisia unui ministru în plină criză, pe care nu a provocat-o... Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat, vineri, demiterea “imediată” a ministrului Energiei, Virgil Popescu, pentru creşterea “nejustificat” de mare a preţurilor la energie, susţinând că “o majoritate guvernamentală de 70% are toate pârghiile legale, constituţionale şi politice pentru a interveni rapid în sprijinul populaţiei şi al economiei româneşti”.

Deputatul PNL Olt Gigel Ştirbu, vicepreşedinte naţional al partidului, susţine, într-un mesaj postat vineri pe Facebook, că ministrul Energiei, Virgil Popescu, este “un ministru responsabil, competent şi aplecat spre nevoile cetăţenilor”, iar liberalii nu cer demisia acestuia.

Gigel Ştirbu afirmă că tentativele de provocare a unei crize politice sporesc neliniştea cetăţenilor.

“S-au activat Cartelurile din energie? Liberalii nu cer demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu! Cum am putea să fim iresponsabili să cerem demisia unui ministru în plină criză, pe care nu a provocat-o, ci, din contră a găsit soluţii pentru a preveni şi pentru a ajuta!?! Tentativele de provocare şi a unei crize politice nu fac decât să suplimenteze neliniştea cetăţenilor. Virgil Popescu este un ministru responsabil, competent şi aplecat spre nevoile cetăţenilor. Oare aceste atacuri nu ne arată că există într-adevăr grupuri mari de interese cărora nu le pasă de cetăţeni?”, a scris deputatul liberal pe facebook.

În presa centrală au apărut, vineri, informaţii potrivit cărora în interiorul PNL ar exista voci care consideră necesară retragerea de către liberali a sprijinului politic pentru Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat, vineri, demiterea “imediată” a ministrului Energiei, Virgil Popescu, pentru creşterea “nejustificat” de mare a preţurilor la energie, susţinând că “o majoritate guvernamentală de 70% are toate pârghiile legale, constituţionale şi politice pentru a interveni rapid în sprijinul populaţiei şi al economiei româneşti”.

Şi purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu, a declarat, joi, că ministrul Virgil Popescu “trebuia demis imediat ce a spus că lui nu i-a crescut factura”. “Virgil Popescu, ministrul Energiei, ne explica în urmă cu câteva zile cum lui ‘nu i-a crescut factura faţă de anul trecut’. Asta în timp ce am ajuns la situaţii tragice, în care oamenii fac infarct atunci când primesc factura la gaze şi curent. Mii de bătrâni care au primit o factură mai mare decât pensia lor. Familii întregi se gândesc cu groază la ce trebuie să renunţe pentru a putea achita factura pe luna asta”, a afirmat Moşteanu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!