2.9 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Energie – Tanczos Barna, ministrul mediului: Un model bun de preluat din Vest pentru reducerea poluării este limitarea parcării în centru, chiar dacă doare foarte tare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Primăriile locale din România vor primi finanţări în următorii ani pentru a se dezvolta la nivelul mobilităţii urbane, iar în acest sens este nevoie şi de măsuri care pot fi considerate dure.

Primăriile locale din România vor primi finanţări în următorii ani pentru a se dezvolta la nivelul mobilităţii urbane, iar în acest sens este nevoie şi de măsuri care pot fi considerate dure, precum limitarea parcării în zonele centrale, este de părere Tanczos Barna, ministrul mediului, care a participat ca speaker la videoconferinţa ZF Economia verde dedicată transporturilor.

„Avem o linie de finanţare prin AFM (Administraţia Fondului pentru Mediu – n. red.) pentru unităţile teritoriale, linie care nu a fost exploatată cum trebuie, nu s-a făcut o absorbţie bună în ultimii ani. Pe programele lansate în anii trecuţi la AFM, absorbţia este de 10-15% dintr-un buget de 60 de milioane de lei. Este un program eşuat, din punctul meu de vedere.“

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!