6.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022

Energie – Visual Fan intră pe o nouă piață, cea a mașinilor electrice – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au îndreptat spre piață mașinilor electrice, iar pe de altă parte, industria auto a manifestat o tendința de electrificare accentuată, mașinile devenind din ce în ce mai automatizate și tehnologizate. ... Demararea acestui proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, ce va avea că obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice – Visual EV S.R.Lși al cărei capital este deținut în proporție de 95% de către Visual Fan S.A.„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult... ... În viitor, dorim să contribuim pe această piață și în industria mașinilor electrice”, a declarat Lucian Peticila – CEO Visual Fan S.Ași Visual EV S.R.LPrimul model de mașină va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc în dată de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezintă primul dealer al companiei Visual EV SRL.

Visual Fan SA, companie listată la Bursă de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță intrarea pe o nouă piață, cea a mașinilor electrice. În ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare și inovare din ce în ce mai accentuat, fapt constatat și în cadrul industriei auto. Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au îndreptat spre piață mașinilor electrice, iar pe de altă parte, industria auto a manifestat o tendința de electrificare accentuată, mașinile devenind din ce în ce mai automatizate și tehnologizate.

Demararea acestui proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, ce va avea că obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice – Visual EV S.R.L. și al cărei capital este deținut în proporție de 95% de către Visual Fan S.A..

Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult. În cei aproape 20 de ani de activitate, compania Visual Fan a anticipat tendințele și a înțeles nevoile consumatorilor, venind în întâmpinarea acestora cu produse adaptate solicitărilor primite din piață. În prezent, ne confruntăm cu această tendința de deplasare a companiilor din tehnologie către industria auto, că urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor. În plus, tendința de electrificare este tot mai accentuată, iar din aceste motive ne-am propus să venim în sprijinul utilizatorilor și potențialilor utilizatori de autovehicule electrice cu modele de mașini sigure, ce oferă un confort sporit datorită opțiunilor integrate și autonomiei crescute, dar și costurilor de mentenanță cât mai mici. În viitor, dorim să contribuim pe această piață și în industria mașinilor electrice”, a declarat Lucian Peticila – CEO Visual Fan S.A. și Visual EV S.R.L.

Primul model de mașină va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc în dată de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezintă primul dealer al companiei Visual EV SRL. Noul model va fi expus în cadrul showroom-ului Brady Auto Center din București, începând cu dată lansării. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!