5.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Energie – ZF Investiţi în România! Dan Tudose, E-Acumulatori: Instalăm deja sute de sisteme fotovoltaice în fiecare an. Cheltuielile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic se ridică la 20.000-25.000 de lei pentru un sistem de 4-5 kW, care, timp de nouă luni pe ani, asigură aproape tot consumul necesar – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Cheltuielile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic se ridică la 20.000-25.000 de lei pentru un sistem de 4-5 kW, care, timp de nouă luni pe ani, asigură aproape tot consumul necesar 09.11.2021, 00:07 Autor: Bogdan Alecu Tweet Print Mail Investiţia într-un sistem fotovoltaic care să asigure necesarul de energie pentru o casă se recuperează în maximum cinci-şapte ani, prin scăderile din facturi, spune Dan Tudose, director general la E-acumulatori, o platformă care distribuie baterii, acumulatori, sisteme fotovoltaice şi soluţii de stocare de energie..

ZF Investiţi în România! Dan Tudose, E-Acumulatori: Instalăm deja sute de sisteme fotovoltaice în fiecare an. Cheltuielile pentru instalarea unui sistem fotovoltaic se ridică la 20.000-25.000 de lei pentru un sistem de 4-5 kW, care, timp de nouă luni pe ani, asigură aproape tot consumul necesar


09.11.2021, 00:07

Autor:


Bogdan Alecu

Print
Mail

Investiţia într-un sistem fotovoltaic care să asigure necesarul de energie pentru o casă se recuperează în maximum cinci-şapte ani, prin scăderile din facturi, spune Dan Tudose, director general la E-acumulatori, o platformă care distribuie baterii, acumulatori, sisteme fotovoltaice şi soluţii de stocare de energie.

„Am instalat prin programul Casa Verde panouri fotovoltaice şi în 2019, 2020 şi 2021, iar acum aşteptăm noul program şi ghidul aferent. Mulţi dintre cei care lucrează de acasă au investit în DIY şi au îmbunătăţit locuinţele. În plus, şi com­paniile acum caută soluţii pentru explozia preţului la energie. Investiţiile sunt tot mai mici ca valoare datorită creşterilor volu­melor iar acestea se amor­tizează tot mai repede, mai ales în contextul în care preţul energiei creşte. Acum avem sute de beneficiari ai programului Casa Verde care au devenit prosumatori“, a spus Dan Tudose.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!