4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Fonduri Europene – 71 de proiecte vor fi finanțate cu peste 9,2 milioane euro în urma Rundei 2 de finanțare Active Citizens Fund România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... 9,2 milioane euro vor fi alocați organizațiilor neguvernamentale din România prin Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 și administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile... Proiectele selectate pentru finanțare pentru fiecare dintre cele 5 apeluri de proiecte sunt publicate pe site-ul oficial al programului În cadrul Apelului #2 – Educație și implicare civică (runda 2) – sunt propuse spre finanțare 12 proiecte..

;
;

În urma Rundei 2 de finanțare Active Citizens Fund România, lansată în februarie 2021, au fost selectate spre finanțare 71 de proiecte din totalul de 329 de proiecte primite. 9,2 milioane euro vor fi alocați organizațiilor neguvernamentale din România prin Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 și administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge.

Obiectivul programului este consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile.

Proiectele selectate pentru finanțare pentru fiecare dintre cele 5 apeluri de proiecte sunt publicate pe site-ul oficial al programului https://activecitizensfund.ro/.

În cadrul Apelului #2 – Educație și implicare civică (runda 2) – sunt propuse spre finanțare 12 proiecte.

Proiectele propuse spre finanțare vizează creșterea gradului de participare și implicare civică prin educație privind drepturile civice și drepturile omului. Folosind metode inovatoare, o bună parte din proiecte sunt orientate spre cultivarea, stimularea și dezvoltarea spiritului civic în rândul copiilor și tinerilor din zone în care aceștia nu acces la multe oportunități.

Sursa: Active Citizens Fund;

;

;

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.finantare.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!