1.9 C
București
marți, ianuarie 25, 2022

Fonduri Europene – ABN Systems International: primul IPO de tehnologie din Romania – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Compania detine Tellur, singurul brand 100% romanesc de produse Smart Home si accesorii IT&C.ABN Systems International isi propune sa devina furnizorul #1 de solutii si servicii profesionale IT&C din Romania... Principalul motor de crestere a fost reprezentat de vanzarile pe pietele internationale, pe 4 continente, inclusiv ale brandului Tellur, care au ajuns sa reprezinte peste 52% din totalul cifrei de afaceri in primele 6 luni ale acestui an, in crestere puternica fata de finalul anului trecut, cand ponderea vanzarilor la export era cu putin peste o treime.Tot in primul semestru din 2021, profitul net al ABN Systems International s-a situat la 2,44 milioane de lei (480.000 de euro), fiind de peste 8 ori mai mare decat cel inregistrat in perioada similara a anului precedent.

;
;
;

Din 15 decembrie, ABN Systems International va derula o Oferta Publica Initiala Primara de Vanzare de Actiune la Bursa de Valori Bucuresti, intermediata de TradeVille.

 • Tipul Ofertei: Oferta Publica Initiala Primara de Vanzare de Actiuni
 • Intermediarul Ofertei: TradeVille, cel mai mare broker de retail din Romania, cu 27 de ani de experienta pe piata noastra de capital.
 • Perioada de Oferta: 15 – 29 decembrie 2021. Atentie: Oferta poate fi inchisa anticipat incepand cu data de 16 decembrie (in conditiile mentionate in Prospect).
 • Programul de subscriere: 10:00 – 18:00 (cu exceptia ultimei zile din Perioada de Oferta, cand subscrierile vor fi procesate in intervalul 10:00 – 12:00). Pentru evitarea oricarui dubiu, in situatia in care Oferta se inchide anticipat, programul de subscriere din ultima zi va fi intre orele 10:00 – 18:00. Orice instructiune de subscriere primita in afara intervalului orar va fi procesata in prima zi lucratoare din perioada de Oferta, ulterioara zilei de primire a instructiunii, la momentul deschiderii pietei de Oferte a Bursei de Valori Bucuresti.
 • Pretul la care poti subscrie in Oferta: in Intervalul de Pret de Oferta (5,18 – 5,69 lei pe actiune), inclusiv la capetele acestuia. Pasul de pret pentru subscrierea actiunilor oferite este de 0,17 lei, putandu-se subscrie la urmatoarele niveluri de pret: 5,18 – 5,35 – 5,52 – 5,69 lei pe actiune.
 • Destinatia fondurilor atrase in Oferta: sustinerea nevoilor de crestere a cifrei de afaceri, avand in vedere contextul de business si potentialul anticipat de extindere al pietelor externe. Pe langa intentia de a folosi resursele atrase in vederea obtinerii de capital de lucru aditional sau plata unor sume datorate, ABN Systems International ia in considerare potentiale investitii/achizitii de branduri sau companii care prezinta sinergie cu modelul de business actual.
 • In urma incheierii cu succes a Ofertei, ABN Systems International va face demersurile necesare admiterii la tranzactionare a actiunilor sale pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT, piata AeRO) operat de Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul bursier ABN.
 • Este simplu: in platforma online de tranzactionare lansezi un ordin de cumparare cu valabilitatea OPEN pe simbolul ABN la pretul selectat de tine din cele posibile din Intervalul Pretului de Oferta (5,18 – 5,35 – 5,52 – 5,69 lei pe actiune).
 • Atentie: banii utilizati pentru subscriere trebuie sa fie in prealabil decontati. Subscrierea minima este de 200 de actiuni.
 • Fondata in 2002, ABN Systems International este unul dintre liderii pietei de distributie de produse si accesorii IT&C din Romania. Compania detine Tellur, singurul brand 100% romanesc de produse Smart Home si accesorii IT&C.
 • ABN Systems International isi propune sa devina furnizorul #1 de solutii si servicii profesionale IT&C din Romania, alaturi de o extindere accelerata pe pietele externe, unde este deja prezenta in peste 25 de tari de pe 4 continente.
 • Pe langa brandul propriu Tellur (creat in 2015 si ale carui vanzari sunt in ascensiune, deopotriva pe plan intern si pe pietele externe), ABN Systems International are parteneriate pe termen lung cu branduri de renume mondial, intre care se numara Poly (ex-Plantronics & Polycom), Panasonic, EPOS (ex-Sennheiser) si Logitech.
 • In primul semestru din 2021, ABN Systems International a inregistrat venituri totale de 50,1 milioane de lei (10,22 milioane de euro), in crestere cu 35% comparativ cu perioada similara din 2020. Principalul motor de crestere a fost reprezentat de vanzarile pe pietele internationale, pe 4 continente, inclusiv ale brandului Tellur, care au ajuns sa reprezinte peste 52% din totalul cifrei de afaceri in primele 6 luni ale acestui an, in crestere puternica fata de finalul anului trecut, cand ponderea vanzarilor la export era cu putin peste o treime.
 • Tot in primul semestru din 2021, profitul net al ABN Systems International s-a situat la 2,44 milioane de lei (480.000 de euro), fiind de peste 8 ori mai mare decat cel inregistrat in perioada similara a anului precedent. De asemenea, vanzarile pe pietele externe au crescut cu 114% fata de aceeasi perioada a anului trecut, depasind 26 milioane de lei (5 milioane de euro).

Sursa: TradeVille.ro


;
;
;

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.finantare.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!