3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Fonduri Europene – Accesările de către bănci ale datelor ANAF pentru clienţi arată începutul îngheţului creditării şi economiei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... În luna octombrie, numărul intero gă ri lor operate de bănci la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) în legătură cu ve niturile clienţilor/poten ţialilor clienţi per soa ne fizice şi juridice în vederea acordării unor credite a coborât puternic... ; ; Apetitul populaţiei şi compa niilor pentru credite a scăzut puternic în luna octombrie, după cum indică reducerea numărului interogărilor de către bănci ale datelor ANAF pentru potenţialii clienţi... Iar acest declin al creditării se vede îna inte de introducerea certificatului verde, in clusiv în bănci, astfel că după introducerea obli gativităţii acestui certificat este posibil să ve dem o scădere mai consistentă a creditării în sucursalele instituţiilor de credit.

;
;

Apetitul populaţiei şi compa­niilor pentru credite a scăzut puternic în luna octombrie, după cum indică reducerea numărului interogărilor de către bănci ale datelor ANAF pentru potenţialii clienţi, o influenţă venind pro­ba­bil şi de la scumpirile în lanţ din ultima pe­rioa­dă, în special la energie, gaze şi combustibili.

Iar acest declin al creditării se vede îna­inte de introducerea certificatului verde, in­clusiv în bănci, astfel că după introducerea obli­gativităţii acestui certificat este posibil să ve­dem o scădere mai consistentă a creditării în sucursalele instituţiilor de credit, având în ve­dere evoluţia lentă a procesului de vacci­na­re împotriva pandemiei de COVID-19.

În luna octombrie, numărul intero­gă­ri­lor operate de bănci la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) în legătură cu ve­niturile clienţilor/poten­ţialilor clienţi per­soa­ne fizice şi juridice în vederea acordării unor credite a coborât puternic, la 162.132, de la 257.412 accesări câte au fost în septem­brie, adică o scădere cu 95.280 de interogări,  respectiv cu 37%, potrivit datelor transmise de ANAF.

Mai multe detalii aici;

;

;

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.finantare.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!