19.7 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Fonduri Europene – Acțiunea 4.1.1-POC: Cum pot fi modificate/ relocate/ închise conturile din IMM Recover – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene nu a mai anunțat când va deschide până la urmă apelul de proiecte 4.1.1-POC, în valoare de 358 milioane de euro, dar joi a dat o informare cu privire la procedura de modificare a conturilor înregistrate...

MIPE informează reprezentanții legali ai firmelor care se pregătesc să depună proiecte în cadrul Acțiuni 4.1.1 POC – „Investiții în activități productive” procedura care trebuie urmată în cazul în care doresc modificări ale conturilor înregistrate, în trecut...

Prin acest apel de proiecte, care nu are o dată de lansare, microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) ar urma să aibă acces la granturi de investiții de 50.000-1 milion de euro pe proiect.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene nu a mai anunțat când va deschide până la urmă apelul de proiecte 4.1.1-POC, în valoare de 358 milioane de euro, dar joi a dat o informare cu privire la procedura de modificare a conturilor înregistrate, în trecut, de persoanele juridice în platforma IMM Recover.

MIPE informează reprezentanții legali ai firmelor care se pregătesc să depună proiecte în cadrul Acțiuni 4.1.1 POC – „Investiții în activități productive” procedura care trebuie urmată în cazul în care doresc modificări ale conturilor înregistrate, în trecut, de persoanele juridice în platforma IMM Recover.

În situația în care doriți relocarea unui cont în platforma IMM Recover de pe o adresă de e-mail veche, pe o adresă de e-mail nouă, este necesară transmiterea unei cereri de relocare.

Adresa de e-mail la care se poate transmite cererea relocării de cont în platforma IMM Recover este:

modificare.cont.IMMRecover@mfe.gov.ro.

Pentru relocarea conturilor, transmiteți următoarele documente:

    1. Cererea relocării de cont, ce conține:

  •     semnătura reprezentantului legal al societății;
  •     datele de identificare ale societății;
  •     datele de identificare ale reprezentantului legal;
  •     motivul solicitării;
  •     adresa de e-mail anterioară;
  •     noua adresă de e-mail validă pentru relocare.

De asemenea, trebuie să aveți în vedere faptul că noul cont trebuie să fie înregistrat și profilul să fie completat pentru a se realiza relocarea.

 

   2.  Copie după actul de identitate al reprezentantului legal.

Reamintim că în data de 22 martie MIPE a lansat în dezbatere publică, pentru o perioadă de 10 zile, noul ghid privind granturile de investiții – măsura 4.1.1, potrivit deciziilor adoptate de Guvern în urma consultării cu mediul de afaceri.

Prin acest apel de proiecte, care nu are o dată de lansare, microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) ar urma să aibă acces la granturi de investiții de 50.000-1 milion de euro pe proiect.

În continuare, înscrierile se vor face pe cele două platforme ale statului: mai întâi pe IMM Recover (platforma de granturi IMM) și apoi pe sistemul electronic MySMIS2014, de fonduri europene.

Cei care vor dori să aplice vor avea la dispoziție și o aplicație de scriere de  proiecte, POC Sketch, realizată de startup-ul românesc SMIS.ro. De precizat, însă, că apelul de proiecte 4.1.1-POC este unul dificil, iar aplicația aceasta se adresează mai degrabă consultanților sau antreprenorilor experimentați în implementarea de proiecte pe fonduri nerambursabile. 

Bugetul apelului va fi de 358 milioane euro, la care se va aplica o limită de supracontractare de 120%, ceea ce înseamnă că valoarea cumulată a proiectelor finanțate va putea ajunge la 430 milioane euro.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!