2.4 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Fonduri Europene – Ajutoare de minimis 4.1.1-POC: Termen, ora 15.30 pentru solicitările de relocare a conturilor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Vor mai putea fi soluționate solicitările de relocare a conturilor primite azi 30.08.2022, până la ora 15.30, pe adresa de e-mail modificare.cont.IMMRecover@mfe.gov.ro .

Totodată, reamintim procedura ce trebuie urmată de către reprezentanții legali ai firmelor ce intenționează să depună proiecte în cadrul Acțiuni 4.1.1 POC – „Investiții în activități productive”, în cazul în care doresc modificări ale conturilor înregistrate...

Marţi, 30 Aug 2022 - 11:43 FOTO Harta luptelor din sudul Ucrainei: Soldații ruși se tem de o încercuire Marţi, 30 Aug 2022 - 11:40 Demisie-surpriză în USR.

Marți, 30 august 2022, e ultima zi de depunere a proiectelor în sistemul de granturi IMM Recover pentru ajutorul de minimis de 50.000-200.000 euro de la Acțiunea 4.1.1-POC, iar acum Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene reamintește aplicanților procedura pentru relocarea conturilor în platforma IMM Recover:

Vor mai putea fi soluționate solicitările de relocare a conturilor primite azi 30.08.2022, până la ora 15.30, pe adresa de e-mail modificare.cont.IMMRecover@mfe.gov.ro .

Beneficiarii pot obține informații suplimentare prin Centrul de Informare la 031.9268, tasta 2, până la ora 16.00.

Totodată, reamintim procedura ce trebuie urmată de către reprezentanții legali ai firmelor ce intenționează să depună proiecte în cadrul Acțiuni 4.1.1 POC – „Investiții în activități productive”, în cazul în care doresc modificări ale conturilor înregistrate, în trecut, de persoanele juridice în platforma IMM Recover.

În situația în care este necesară relocarea unui cont de pe o adresă de e-mail veche, pe o adresă de e-mail nouă sau ștergerea unui CNP din baza de date a platformei IMM Recover, este necesară transmiterea unei cereri în acest sens.

Pentru relocarea conturilor este necesară transmiterea următoarelor documente:
1. Cerere relocare cont, ce conține:
– date de identificare ale societății;
– date de identificare ale reprezentantului legal;
– motivul solicitării;
– adresă de e-mail anterioară;
– noua adresă de e-mail validă pentru relocare;
– semnătura reprezentantului legal al societății.
2. Copie după actul de identitate al reprezentantului legal.

Trebuie avut în vedere faptul că noul cont trebuie să fie înregistrat, cu profilul completat și cu identificarea electronică efectuată pentru a se putea face relocarea.

Menționăm că după procesarea relocării de cont, solicitantul trebuie să regenereze declarația privind încadrarea întreprinderii în categoria întreprinderilor mici și mijlocii și declarația pe proprie răspundere privind ajutorul de stat din secțiunea Entitate juridică/Documente atașate.

Declarația de reprezentant legal se generează o singură dată, în momentul înrolării persoanei juridice pe cont (în contul din care s-a făcut relocarea). Datele reprezentantului legal (cele care apar in interfața Reprezentant legal) se vor prelua corect în toate documentele din etapele ulterioare.

Deoarece se poate crea un singur cont asociat unui CNP, în unele cazuri este necesară ștergerea CNP-ului din baza de date a platformei.
Pentru ștergerea unui CNP din baza de date a platformei este necesară transmiterea următoarelor documente:
1. Cerere ștergere CNP, ce conține:
– date de identificare;
– motivul solicitării;
– adresa de e-mail, pe care este înregistrat CNP-ul;
– semnătura.
2. Copie după actul de identitate.

Adresa de e-mail la care se pot transmite cererile este modificare.cont.IMMRecover@mfe.gov.ro.

Manualul utilizatorului pentru platforma IMM Recover este disponibil la: https://bit.ly/3AFYThF și manualul de utilizare pentru depunerea cererii de finanțare la: https://bit.ly/3QCb2JX.

–-

Citește și:

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!