0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

Fonduri Europene – Cele mai solicitate și răsplătite specializări profesionale actuale și antrenarea competențelor necesare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cele mai solicitate profesii și certificări în carieră în cursul acestui An European al Competențelor 2023 se leagă direct de noile provocări și oportunități apărute pe plan european, în specializări interdisciplinare de vârf foarte bune cotate...

Prin noile reglementări intrate în vigoare privind Guvernanța Sustenabilității Corporative (ESG), care au ca termen data de 30 iunie 2023, precum și prin reformele aferente digializării transformative și tranziției verzi, formarea și certificarea, în special online, cât și în format hibrid, au devenit priorități-cheie pentru angajatori, ca și angajați.

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiectat fondat cu amabilul sprijin și în parteneriat cu Academia Română a celebrat recent 10 ani de neîntreruptă activitate, ocazie cu care a fost răsplătită prin acordarea Cupei și Diplomei de Excelență de către Digital Transformation Council și revista ”Comunicații Mobile”...

Cele mai solicitate profesii și certificări în carieră în cursul acestui An European al Competențelor 2023 se leagă direct de noile provocări și oportunități apărute pe plan european, în specializări interdisciplinare de vârf foarte bune cotate. Prin noile reglementări intrate în vigoare privind Guvernanța Sustenabilității Corporative (ESG), care au ca termen data de 30 iunie 2023, precum și prin reformele aferente digializării transformative și tranziției verzi, formarea și certificarea, în special online, cât și în format hibrid, au devenit priorități-cheie pentru angajatori, ca și angajați.

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiectat fondat cu amabilul sprijin și în parteneriat cu Academia Română a celebrat recent 10 ani de neîntreruptă activitate, ocazie cu care a fost răsplătită prin acordarea Cupei și Diplomei de Excelență de către Digital Transformation Council și revista ”Comunicații Mobile”. CIO-SUERD sprijină în mod direct aceste necesare transformări alături de Rețeaua Națională PROFEX, formată din toți absolvenții sesiunilor anterioare, live și la distanță, care vizează avansul în carieră de succes în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență (cunoscut sub numele generic PNRR) în derulare în cele 27 State UE, cât și dobândirea și aprofundarea noilor soft-skills (competențe transversale) tot mai dorite.

Oferta integrală a paletei de cursuri și programe online CIO-SUERD, cu posibilitatea pentru grupe mai mari de 10 persoane a desfășurării în format fizic/hibrid, în perioada februarie-aprilie 2023, poate fi consultată pe siteul CIO-SUERD: http://ciosuerd.houseofeurope.ro/ . 

Coordonatorii programului asistă personalizat pe toți cursanții până la absolvirea cu deplin succes a specializării alese:

1.       ”Expert UE în Managementul Proiectelor de Redresare & Reziliență și în Administrarea Granturilor Europene. Focus: PNRR-România

2.       ”Expert & Consultant European ESG – Raportarea și auditul dezvoltării sustenabile”

3.      ”Expert UE în Managementul Serviciilor Comunitare Integrate de Asistență Socială & Medicală”

4.      ”Expert European în Dezvoltare și Inovare Urbană – Smart & Resilient City”

5.      ”Promotori și Experți UE în Managementul Destinației de Ospitalitate Turistică de Excelență (OMD)”

6.      Mini MBA: ”Expert & Antreprenor UE în Managementul Economiei Circulare și Dezvoltării Durabile”

7.      Mini Executive MBA (în limba engleză): ”Diplomație Internațională în contextul Digitalizării Transformative”

8.      Managementul Bioeconomiei, Inovării și Guvernanței

9.      Expert UE & Trainer în reziliență personală și în cadrul echipei

În plus, alte oportunități sunt disponibile prin cursurile organizate în parteneriat cu Euro Market prin Elmarcont (Iași): DPO GDPR, ”Expert European în Dezvoltare Durabilă”.

Informații suplimentare pot fi solicitate Secretariatului Tehnic CIO-SUERD prin email: [email protected] sau telefonic: 0723.670.987.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.finantare.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!