2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Fonduri Europene – Fonduri UE de 12 milioane EUR pentru universități și firme: proiecte de training tech, înscrieri online 2022-2023 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Universitățile din România și Republica Moldova, alături de parteneri non-academici, cum ar fi firmele de tehnologie, se vor putea înscrie la o nouă sesiune de finanțare prin care se pun la bătaie fonduri europene în valoare de 12 milioane de euro în total, pentru proiecte de training în tehnologie destinate talentelor din cadrul facultăților.

Proiectele se vor putea depune în perioada 17 noiembrie 2022 - 28 februarie 2023, ora 17:00 CET (18.00, ora României), la acest apel de proiecte, organizat de Institutul European de Inovare și tehnologie (EIT) și programul EIT RawMaterials.

„O nouă caracteristică a apelului din acest an va fi accentul pus pe formarea talentelor tehnologice în învățământul superior, aliniat cu noul program emblematic al EIT: Deep Tech Talent Initiative, prevăzut să califice 1 milion de talente europene până în anul 2023” - susțin organizatorii...

Universitățile din România și Republica Moldova, alături de parteneri non-academici, cum ar fi firmele de tehnologie, se vor putea înscrie la o nouă sesiune de finanțare prin care se pun la bătaie fonduri europene în valoare de 12 milioane de euro în total, pentru proiecte de training în tehnologie destinate talentelor din cadrul facultăților.

Proiectele se vor putea depune în perioada 17 noiembrie 2022 – 28 februarie 2023, ora 17:00 CET (18.00, ora României), la acest apel de proiecte, organizat de Institutul European de Inovare și tehnologie (EIT) și programul EIT RawMaterials.

Sesiunea se va derula în cadrul EIT HEI Initiative, destinată instituțiilor de învățământ superior (HEI – Higher Education Institutions).

„O nouă caracteristică a apelului din acest an va fi accentul pus pe formarea talentelor tehnologice în învățământul superior, aliniat cu noul program emblematic al EIT: Deep Tech Talent Initiative, prevăzut să califice 1 milion de talente europene până în anul 2023” – susțin organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Până la 16 proiecte, depuse de consorții compuse din organizații academice și non-academice, vor fi selectate.

Sunt așteptați aplicanți din Uniunea Europeană, inclusiv România, precum și din țările partenere în programul UE Orizont, cum este Republica Moldova. „Instituțiile de învățământ superior din Ucraina sunt foarte bine-venite să aplice” – au precizat organizatorii.

Acesta este cel de-al treilea apel de proiecte în cadrul inițiativei. În urma primelor 2 sesiuni, au fost selectate 50 de proiecte, derulate de peste 290 de instituții de educație superioară alături de 300 de parteneri non-academici (companii, centre de cercetare, autorități publice, ONG-uri).

Cei interesați au la dispoziție textul call-ului de proiecte în engleză, AICI.

Vă puteți înscrie și la sesiuni de informare în sistem de webinar (online), AICI.

  •     Pentru 17 noiembrie  2022, ora 11:00 CET (înregistrează-te până pe 15 noiembrie 2022)
  •     Pentru 5 decembrie 2022, ora 15:00 CET (înregistrează-te până pe 2 decembrie 2022)
  •    Pentru  10 ianuarie 2023, ora 15:00 CET (înregistrează-te până pe 9 ianuarie 2023)
  •     Pentru 7 februarie 2023, 11:00 CET (înregistrează-te până pe 6 februarie 2023)

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!