24.7 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Fonduri Europene – Măsura 2-2022: Tutorial PDF pentru înscrierea la granturile de 5.000-120.000 EUR. Ce trebuie să facă cei cu conturi vechi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Fermierii și antreprenorii din sectorul agro-alimentar care vor să aplice la granturile de capital de lucru de câte 5.000-120.000 euro de la noua Măsură 2 au acum la dispoziție un tutorial în format PDF, cu imagini, rivind depunerea cererilor de finanțare...

„Rugăm aplicanții care doresc să se înscrie în cadrul măsurilor dedicate entităților din sectorul agroalimentar să regenereze declarațiile generate pentru înscrierile anterioare, astfel încât acestea să preia datele aferente anului 2021” - a transmis MAT în sistemul electronic de granturi IMM...

Atenție că se aplică principiul primul venit, primul servit, deci s-ar putea ca bugetul de 250 milioane EUR să se termine imediat.

Fermierii și antreprenorii din sectorul agro-alimentar care vor să aplice la granturile de capital de lucru de câte 5.000-120.000 euro de la noua Măsură 2 au acum la dispoziție un tutorial în format PDF, cu imagini, rivind depunerea cererilor de finanțare, publicat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. În plus, MAT a emis o indicație importantă pentru solicitanții care aveau deja conturi cu nume de utilizator și parolă în portalul de granturi IMM Recover.

„Rugăm aplicanții care doresc să se înscrie în cadrul măsurilor dedicate entităților din sectorul agroalimentar să regenereze declarațiile generate pentru înscrierile anterioare, astfel încât acestea să preia datele aferente anului 2021” – a transmis MAT în sistemul electronic de granturi IMM.

Muanualul „Depunere cerere de finantare Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” cuprinde etapele procesului de înscriere la Măsura 2 a schemei de finanțare 4.1.2-POC, în baza OUG 61/2022:

1.Conditii preliminare depunerii cereri    4
2.Documente obligatorii    10
3.Adaugare cererii de finantare    11
4.Transmitere cerere de finantare    13

 • 4.1 Conditii depunere    13
 • 4.2 Suma solicitata    15
 • 4.3 Editare cerere    15
 • 4.3 Transmitere cerere de finantare:    23
 • 4.5 Cereri transmise    25
 • 4.6 Transparenta IMM Recover    25
 • 4.7 Coduri CAEN eligibile    26
 • 4.8 Cheltuieli eligibile    29

Beneficiari eligibili la Măsura 2:

 • IMM-uri(microîntreprinderi, întreprinderile mici și mijlocii)
 • societăți agricole
 • cooperative agricole
 • grupuri de producători
 • organizații de producători din domeniile de activitate agricultură, piscicultură si acvacultură, industria alimentară și alte activități asimilate acesteia, a căror activitate curentă a fost afectată de efectele pandemiei COVID -19.

Reamintim că solicitanții vor putea cere finanțările începând de joi, 26 mai 2022, ora 10.00, pe portalul de granturi IMM Recover. Atenție că se aplică principiul primul venit, primul servit, deci s-ar putea ca bugetul de 250 milioane EUR să se termine imediat. 

Descarcă de AICI Manualul de utilizare a platformei de granturi IMM Recover

Poți descărca și de AICI manualul PDF.

Descarcă de AICI Procedura Măsurii 2 – 2022, cu toate anexele.

Descarcă de AICI OUG 61/2022, privind instituirea schemei de ajutoare de stat 4.1.2-POC.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!