2.9 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Fonduri Europene – Măsura 4.1.1., fonduri UE: Cum vrea un patronat IMM să scoată firmele de consultanță din joc – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... ; ; Consiliul Național al IMM-urilor, o organizație patronală care are reprezentativitate în sectorul firmelor mici și mijlocii în negocierile cu statul, a cerut Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) să facă un tutorial video care să ajute antreprenorii să-și completeze și să-și depună singuri cererea de finanțare la Măsura 4.1.1– investiții în activități productive, prin care se ar urma să se acorde granturi de câte 50.000 – 1 milion de euro... Așa cum arată acum propunerea oficială de ghid al solicitantului la Măsura 4.1.1... (care înlocuiește defuncta Măsură 3), este destul de complicat pentru un antreprenor să-și facă singur proiectul și să și-l depună online (în sistemul oficial MySMIS2014), fără să plătească o firmă de consultanță care să-l ajute..

;
;

Consiliul Național al IMM-urilor, o organizație patronală care are reprezentativitate în sectorul firmelor mici și mijlocii în negocierile cu statul, a cerut Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) să facă un tutorial video care să ajute antreprenorii să-și completeze și să-și depună singuri cererea de finanțare la Măsura 4.1.1. – investiții în activități productive, prin care se ar urma să se acorde granturi de câte 50.000 – 1 milion de euro.

Așa cum arată acum propunerea oficială de ghid al solicitantului la Măsura 4.1.1. (care înlocuiește defuncta  Măsură 3), este destul de complicat pentru un antreprenor să-și facă singur proiectul și să și-l depună online (în sistemul oficial MySMIS2014), fără să plătească o firmă de consultanță care să-l ajute.

Patronii IMM reuniți în Consiliul Național au cerut, astfel, MIPE o serie de simplificări în viitorul ghid de finanțare care încă nu a fost definitivat, precum și publicarea unui tutorial video.

Mai multe detalii aici;

;

;

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.finantare.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!